![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 3 of 9 [ 122 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dyskusje o samochodach. |
---|
![]() |
26 Jan 2011, o 17:33 |
kkrzysiekk69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
może i masz rację , mi te deski do prasowania itp. by nie przeszkadzały wcale w tych starych sportowych autach, chociaż jakbym miał kupić samochód tych czasów co teraz są powiedzmy że np. Golf 4 ( nikogo nie obrażając bo sam lubie to auto) i miałby deski do prasowania jak mówisz i jakiegoś bodykita do samej ziemi to nie kupiłbym go chociażby kosztował połowę chyba że dało by się to zdjąć
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 17:34 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale tylko w rajdówkach...
Ja miałem na myśli samochody trosze wyższej klasy takie jak skyline ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 17:40 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 17:45 |
ta... jakiś szczeniak rzuci żyletkę i dachowanie...
|
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 18:45 |
Przemek.B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przemek.B wrote: jak to mówią ''nisko i szeroko'' coś dla Ciebie... ![]() Obejrzane wczoraj już . Loniek odwalił kawał dobrej roboty ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 18:49 |
Zastanawiam się czy swojego nie zrobić w takim stylu, czy po prostu doprowadzić ją do serii i dać jej pakiet lasta ew. zender'a lub też irmscher'a...
![]() |
Last edited by samara on 26 Jan 2011, o 18:49, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 18:51 |
Przemek.B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mówisz o swojej calibrze ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 18:55 |
Przemek.B, masz troche racji w auta starsze niż 1998-1999 to nie warto inwestować, także nawet mk3 odpada. Ale za to golf 4 to już coś lepszego
![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 19:05 |
Przemek.B wrote: ja na twoim miejsccu bym to sprzedał ha ha, nigdy w życiu... ![]() Przemek.B wrote: i kupił golf mk3 ,mk2 taa... Przemek.B wrote: A w calibre nie warto inwestować ![]() dlaczego...?? Bo to stary samochód...?? Dorośnij do takiego wieku jak ja to dopiero będziemy mogli porozmawiać... ![]() Pasja to pasja, prawda Adam... ![]() born2die wrote: masz troche racji w auta starsze niż 1998-1999 to nie warto inwestować nawet nie wiesz jaka to jest satysfakcja wydawać pieniądze na coś co się chciało mieć od dłuższego czasu... Jest to już moja druga Calibra i może jeszcze kiedyś będzie trzecia... |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 19:10 |
Sugerujesz, że jestem młodszy to nie wiem o co chodzi na świecie i sie nie znam ?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 19:18 |
I tu byś się zdziwił stwierdzeniem, że nie "jeżdżę".
|
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 19:22 |
Dobra nie będę się kłócił, ale trochę aut objeździłem i nie tylko 2 km tylko trochę wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 19:25 |
born2die wrote: Sugerujesz, że jestem młodszy to nie wiem o co chodzi na świecie i sie nie znam ? a coś do Ciebie takiego mówiłem... ?? Ogarnij... born2die wrote: poleciłbym ci HONDE CIVIC V polecać to możesz sobie, a na pewno nie mi... ![]() born2die wrote: Ale za to golf 4 to już coś lepszego ![]() born2die wrote: dla mnie auta z europy zawsze były "dziadostwem" ![]() [ Dodano: 26 sty 2011, o 18:25 ] born2die wrote: trochę aut objeździłem i nie tylko 2 km tylko trochę wiecej ![]() no to jesteś po prostu za***isty... ![]() |
Last edited by samara on 26 Jan 2011, o 19:27, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 19:51 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie podpieranie się suchą teorią i filmikami z youtube to trochę za mało. Popieram rybę.
born2die wrote: w auta starsze niż 1998-1999 to nie warto inwestować ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 19:58 |
_NeedSpeed_, każdy jeździ czym chce ale dokładać do beczki bez dna która ledwo jeździ to już bezsens i marnowanie pieniędzy
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 Next Page 3 of 9 [ 122 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)