Agentix wrote:Weźcie wy się wszyscy schowajcie.
My sie mamy schować?
Wystarczy trochę pomyśleć, że można napisać o swojej nieobecności w temacie dot. motywów. Po co nowy temat? Po co takie wielkie halo? Czyżby choroba zwana megalomanią?
Agentix wrote:Ale jeśli widzę taką reakcję z waszej strony, to równie dobrze mogę już w ogóle nie wchodzić na forum.
Myślisz, że teraz wszyscy zaczną Cię entuzjastycznie namawiać do pozostania? Nie, niestety nie osiągniesz nic takiego i niestety z każdą wypowiedzią w tym temacie stajesz sie śmieszniejszy i bardziej żenujący.
Pozwolę sobię także na odrobinę refleksji na Twój temat, mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko. Od dłuższego czasu można powiedzieć, że mam urlop na forum ze względu na wakacje, jednak śledzę większość tematów. I jak się zdziwiłem kiedy pojawia się user, który chce de facto wszystkich ustawić, poucza ekipę, kreuje się na eksperta (którym możliwe, że jest jednak czemu nie należy wtedy do odpowiedniej grupy?). Dalej widzę temat gdzie uważa, że jego warn jest nie słuszny, jeszcze większe zdziwienie ogarnia mnie kiedy tenże user wymaga od moderatorów żeby uprzedzili go, że może ewentualnie postami tego typu łamać regualmin. Nie stoi przed szeregiem. Jesteś jednym z wielu, w szeregu.
I co robi ryba? Zamiast za złamanie regulaminu obdarzyć go ostrzeżeniem daje minusika z dopiskiem o regulaminie, zaraz potem spotykam się z irracjonalną tyradą PW namawiająca mnie do usunięcia minusa. Nie usunąłem.
Teraz piszesz temat jakbyś był mesjaszem, Winkelridem, Budda czy Howardem Web'em. Powtarzam, nie nie jesteś. Pamietaj o szeregu i zastanów się nad tym.
I jak pisał michero - pokora.