![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 8 of 8 [ 114 posts ] Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dyskusje związane z użytkownikiem jojo87. |
---|
![]() |
31 Mar 2010, o 23:10 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja byłem w podobnej sytuacji co jojo i świetnie Cię rozumiem
![]() ![]() ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 31 marca 2010, o 23:20 ] Hehe, ale sam przyznaj, że słusznie maciek reagował, bo bzdury często pisywałeś, typu "u mnie też" lub "jak wyżej". ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
31 Mar 2010, o 23:54 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taa teraz go namawiacie żeby został ... ja na jego miejscu bym się zmywał..
|
![]() |
31 Mar 2010, o 23:57 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamil_amil wrote: Taa teraz go namawiacie żeby został Jak "teraz". Moja postawa się nie zmieniła - nigdy nie chciałem, by odchodził. kamil_amil wrote: ja na jego miejscu bym się zmywał Bo? Jakiś powód? |
![]() |
31 Mar 2010, o 23:58 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamil_amil wrote: Taa teraz go namawiacie żeby został ... ja na jego miejscu bym się zmywał.. Widzisz różnicę w wypowiedzi: -> Ja jestem za tym żebyś został -> Zostań. Czy nie za bardzo? |
![]() |
1 Apr 2010, o 00:19 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, no dobrze reagował ale miał u mnie na pieńku i ja u niego również
![]() ![]() ![]() |
![]() |
1 Apr 2010, o 09:52 |
Gązo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czytając te tematy o kłótniach, jojo87 tak jakby nadał tym uploadom wartość niemalże bezcennych że walczy o te kilka tematów jakby mu wszystko z domu ukradli a teraz chce to odzyskać. To wszystko nie warte jest tyle zachodu ponieważ to są błahe sprawy. Przyznaję wina leży po stronie Maćka ale człowiek nie maszyna pomylić się może (a specjalnie wrogów by sobie nie robił). Na pewno taki incydent utkwi mu w pamięci i będzie już uważał przy scalaniu tematów. Pójdźcie na ugodę, Maciek niech Cię oficjalnie przeprosi i przestaniecie powracać to tej sprawy. Odejście z forum to zapewnie wynik zdenerwowania\ focha a nie przemyślanego na spokojnie problemu.
|
![]() |
1 Apr 2010, o 11:36 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po co scalać skoro w innym temacie jest mowa o tym , że można spamować
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 kwietnia 2010, o 15:14 ] No ale tamten temat powstał już dawno po tym incydencie. ![]() |
![]() |
4 Apr 2010, o 19:42 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witamy ponownie.
![]() |
![]() |
6 Apr 2010, o 12:40 |
kacper5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jupii jojo87 wrócił/
![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Page 8 of 8 [ 114 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)