![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 10 of 22 [ 324 posts ] Go to page Previous 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dziewczyny - czyli relacje damsko - męskie |
---|
![]() |
29 Dec 2009, o 22:59 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek, fajna dziewczyna na forum, a ty od razu musisz ją podrywać
![]() ![]() Np. moja siostra bardziej się interesuje sportem niż ja ![]() ![]() Dobra, żeby tak pogadać na temat - Co sądzicie o związkach na odległość ? Mogą przetrwać ? ![]() Pozdro |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Dec 2009, o 23:08 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Dobra, żeby tak pogadać na temat - Co sądzicie o związkach na odległość ? Mogą przetrwać ? Wątpie, w ogóle co to za związek, który jest na odległość ? Miłość przez gadu gadu ? |
![]() |
![]() |
29 Dec 2009, o 23:12 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patryk-88 wrote: Quote: Dobra, żeby tak pogadać na temat - Co sądzicie o związkach na odległość ? Mogą przetrwać ? Wątpie, w ogóle co to za związek, który jest na odległość ? Miłość przez gadu gadu ? Moja koleżanka nacięła się na takiego kolesia. Po jakimś czasie przyznał się do wszystkich kłamstw w stylu mieszkanie u babci, złamana noga.. ![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 01:21 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, związki na odległość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 01:41 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianus931, ale tu raczej nie chodzi o takie rzeczy, tylko jak np. chłopak i dziewczyna spotykają się normalnie, a tu nagle załóżmy chłopak musi wyjechać do Anglii na rok i wtedy związek przeradza się w związek na odległość.
![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 01:42 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss,
W takiej sytuacji to może i to ma sens ale dziewczyna poznana przez GG to raczej nie dziewczyna a może kumpela ![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 02:32 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, aaa jak o to chodzi czyli szansa jest bo jeżeli dziewczyna jest wierna to bd czekała na chłopaka
![]() ![]() Moja jest wierna bo czeka za mną 30 min po szkole żeby pogadać ze mną nie raz 5 min ![]() ![]() ![]() ![]() A no i odległość jest bo mam do niej 42km i 300m samochód trzeba zalać za 23,22 zł który bd się poruszał ze śr prędkością 80km/h ![]() ![]() wszystko mam wyliczone ![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 08:28 |
NoViK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianus931, A ty wogule masz prawo jazdy??(wiek) czy ktos ciebie podrzuca a ty tylko lejesz?
![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 12:18 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NoViK wrote: ty wogule masz prawo jazdy??(wiek) Kiedyś była opcja od 16. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jan 2010, o 15:58 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakie te dzisiejsze dziewczyny są obrażalskie... Zaczęło się tak, że spodobała mi się taka dziewczyna z mojej klasy no i chciałem zarywać, a dwie inne kumpele z klasy się pluły o to czego one nie mają co ma ta dziewczyna co mi się podoba i powiedziały, że mam ich ocenić po wyglądzie w skali 1-10 i opisać charakter, co o nich myślę... No i napisałem, ale jedną kumpele oceniłem na 8 i już się pluła, bo te dwie kumpele to takie wariatki rozpieszczone i dwulicowe szmaciary i myślą, że jak mają wszystko to, że są cool... Wszystkich by wyśmiewały, na oczach czyiś mogą sobie tego kogoś obgadywać, a jak przyjdzie co do czego i coś im nie spasuje to foch i koniec.
[ Dodano: 23 sty 2010, o 14:57 ] No to jak tą co oceniłem na 8 i mi się pluła, że niby ją oceniam na najgorszą i ona niby myślała, że ja jestem w porządku i coś tam, a ciekawe jak by ją inni ocenili i co by powiedziała... Miałem być szczery to byłem... |
Last edited by hoppek on 23 Jan 2010, o 15:59, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
23 Jan 2010, o 17:34 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziewczyny to zlo !
Zwiazki to zlo ! Ale calkiem przyjemne jest to zlo i warto sie w to pakowac ![]() A jak masz kolezanki w wieku 13-14 lat to nic powaznego nie bedzie. Poczekaj na koniec gimnazjum/liceum to wtedy mozna zaczac powazne zwiazki ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jan 2010, o 18:25 |
maciek164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba, 3 gimnazjaliśtki lepsze co nie czasami mają co wożić xd ale te niektóre
![]() |
![]() |
![]() |
23 Jan 2010, o 21:13 |
NoViK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[ Dodano: 23 sty 2010, o 20:12 ]
hoppek wrote: Jakie te dzisiejsze dziewczyny są obrażalskie... Zaczęło się tak, że spodobała mi się taka dziewczyna z mojej klasy no i chciałem zarywać, a dwie inne kumpele z klasy się pluły o to czego one nie mają co ma ta dziewczyna co mi się podoba i powiedziały, że mam ich ocenić po wyglądzie w skali 1-10 i opisać charakter, co o nich myślę... No i napisałem, ale jedną kumpele oceniłem na 8 i już się pluła, bo te dwie kumpele to takie wariatki rozpieszczone i dwulicowe szmaciary i myślą, że jak mają wszystko to, że są cool... Wszystkich by wyśmiewały, na oczach czyiś mogą sobie tego kogoś obgadywać, a jak przyjdzie co do czego i coś im nie spasuje to foch i koniec. [ Dodano: 23 sty 2010, o 14:57 ] No to jak tą co oceniłem na 8 i mi się pluła, że niby ją oceniam na najgorszą i ona niby myślała, że ja jestem w porządku i coś tam, a ciekawe jak by ją inni ocenili i co by powiedziała... Miałem być szczery to byłem... I dlatego się odmawia takich "ankiet". Przynajmniej ja się od takich wymiguje ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jan 2010, o 21:54 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NoViK wrote: Przynajmniej ja się od takich wymiguje Powiedz jak, to już na przyszłość będę bardziej ostrożny. |
![]() |
![]() |
23 Jan 2010, o 21:57 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mowisz, nie wyglad sie liczy tylko charakter.
I powiedz, ze kazda jest wyjatkowa i nie mozna ich porownywac do siebie, to raczej nie bedzie wypytywac i tez sie nie obrazi ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22 Next Page 10 of 22 [ 324 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)