Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Filip, Ok No to tak . Gdy miałem 7 lat to miale wyrostek , no i gdy mnie operowali . to zmarłem na stole "bo mi się rozlał" no i zaczęli mnie reanimować , a ja widziałem białe tło . i siebie na stole .i potem mnie odratowali
sto1p, słyszałem że jak ktoś umiera to często widzi takie coś jak ty lub widzi drogę na której stoi bóg
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
yy to ja się coś do tego wypowiem bo dużo osób które przeżyło śmierć kliniczna to one potem no opowiadali że zazwyczaj widać biały kanał w sensie takie coś że w oddali widać światełko... Wypowiedź jednej osoby mnie zaciekawiła bo powiedziała że w ostatniej chwili ją uratowali bo prawie doszła do światełka" no i że widziała błękitne tło i anioły nie wiem czy w to wierzyć ale tak mówiła. a takie coś jak te światełko w ogóle śmierć kliniczna to inaczej taka nazwa "ekstaza" mówi się że ktoś jest w "ekstazie"
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.