To po co zaczynałeś, sądząc po twoim wieku, to palisz od 15-16 lat i jako, że jesteś informatykiem to jarasz najmniej paczkę dziennie jakiś smrodów? Dobrze zgadłem, co do rzucenia wystarczy silna wola
TOSHIBA Satellite A500 1-C0 Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, 4GB RAM DDR3, nVidia Geforce GT230m 1GB Windows 7 Home Premium 64bitSamsung Galaxy ACE & Nokia 5530XM
Tabaka też nie zdrowa. Ale patrzy, u mnie starzy powiedzieli, że nawet jak skończę 18 to o browarze w domciu po szkole przy starej mogę zapomnieć, dopóki jestem pod jej dachem... więc pytam.
[ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 6 września 2011, o 20:48 ] Lól? No to ładnie masz.
TOSHIBA Satellite A500 1-C0 Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, 4GB RAM DDR3, nVidia Geforce GT230m 1GB Windows 7 Home Premium 64bitSamsung Galaxy ACE & Nokia 5530XM
du** tam. Wciągniesz i wydmuchasz. Tam masz czystą nikotynę bez cudów jakie powstają podczas spalania.
born2die wrote:Ale patrzy, u mnie starzy powiedzieli, że nawet jak skończę 18 to o browarze w domciu po szkole przy starej mogę zapomnieć, dopóki jestem pod jej dachem... więc pytam.