![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 35 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dziwny sen - korzystać z okazji? ;D |
---|
![]() |
6 Sep 2011, o 13:18 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oponka nie jest zła.
![]() Gorzej jeżeli to jest ponton, albo koło ratunkowe. Ale i tak wygląd nie jest najważniejszy, a charakter. ![]() |
Last post |
![]() |
6 Sep 2011, o 15:44 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie to że gorszy, tylko chodziło mi o to, że standardowo poleciała na kasę
![]() |
![]() |
6 Sep 2011, o 16:58 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Ale i tak wygląd nie jest najważniejszy, a charakter. "Przymykam oko na jej wady, doceniam zalety!" ![]() Wodnik Szuwarek wrote: Nie to że gorszy, tylko chodziło mi o to, że standardowo poleciała na kasę Oj to jest własnie paranoja co się teraz dzieje. Nie wierzyłem w takie rzeczy, dopóki nie poszedłem do liceum. ![]() |
![]() |
6 Sep 2011, o 18:44 |
ZA moich czasów tak nie było, a teraz to tylko galerianki.
|
![]() |
6 Sep 2011, o 18:46 |
Wodnik Szuwarek wrote: ZA moich czasów tak nie było, a teraz to tylko galerianki. I dlatego żałuję, czemu nie urodziłem się w latach 70 - 80. Komuna bo komuna, ale praca zawsze była (i fajki za grosze ![]() |
![]() |
6 Sep 2011, o 19:55 |
Słabo pamiętam komunę, bo byłem mały, ale kartki kojarzę
![]() [ Dodano: 6 wrz 2011, o 19:55 ] Fajki teraz to już przegięcie. |
![]() |
6 Sep 2011, o 19:56 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepiej rzucić, a nie zatruwać się 4000 substancji smolistych i rakotwórczych, pozdro.
![]() |
![]() |
6 Sep 2011, o 19:59 |
Ta, bo to niby takie łatwe
![]() |
![]() |
6 Sep 2011, o 20:01 |
To po co zaczynałeś, sądząc po twoim wieku, to palisz od 15-16 lat i jako, że jesteś informatykiem to jarasz najmniej paczkę dziennie jakiś smrodów? Dobrze zgadłem, co do rzucenia wystarczy silna wola
![]() |
![]() |
6 Sep 2011, o 20:11 |
Tak, od tylu i tyle
![]() [ Dodano: 6 wrz 2011, o 20:11 ] Nawet byłem na tym zabiegu co podłączają pod elektrody. |
![]() |
6 Sep 2011, o 20:15 |
born2die wrote: Najlepiej rzucić, a nie zatruwać się 4000 substancji smolistych i rakotwórczych, pozdro. Ci co nie palili, to nie znają siły tego uzależnienia. |
![]() |
6 Sep 2011, o 20:21 |
ZiomalMarcin, A mamusia pozwala??? A tak z ciekawości sam zacząłeś czy ktoś ci pomógł?
|
![]() |
6 Sep 2011, o 20:31 |
born2die wrote: ZiomalMarcin, A mamusia pozwala??? A tak z ciekawości sam zacząłeś czy ktoś ci pomógł? Quote: Wiek: 19 ![]() W sumie pomogło mi zagrożenie na koniec 2 klasy w ogólniaku. Do tego brak tabaki przy sobie i tak poszło. |
![]() |
6 Sep 2011, o 20:35 |
Tabaka też nie zdrowa. Ale patrzy, u mnie starzy powiedzieli, że nawet jak skończę 18 to o browarze w domciu po szkole przy starej mogę zapomnieć, dopóki jestem pod jej dachem... więc pytam.
[ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 6 września 2011, o 20:48 ] Lól? No to ładnie masz. ![]() |
![]() |
6 Sep 2011, o 20:47 |
born2die wrote: Tabaka też nie zdrowa. du** tam. Wciągniesz i wydmuchasz. Tam masz czystą nikotynę bez cudów jakie powstają podczas spalania. born2die wrote: Ale patrzy, u mnie starzy powiedzieli, że nawet jak skończę 18 to o browarze w domciu po szkole przy starej mogę zapomnieć, dopóki jestem pod jej dachem... więc pytam. No to masz pecha. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 35 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)