E52 ma na pewno lepszy GPS. N95 miały bardzo krótką antenę, przez co GPS słabiej odbierał. Jak N95 to tylko 8GB, zwykła odpada. A E52 jest szybsza od nich. N95 8GB jest lepsza pod względem multimediów. Głośny i w dodatku za***isty aparat. Jeśli zależy Ci na szybkości to E52, jeśli na mediach to N95. Ale te eNki mają po czasie luźne slidery. Tyle mogę podpowiedzieć
Google Pixel 8 Pro|PC: AMD Ryzen™ 5 5600 6x3,5GHz, 32GB DDR4 RAM, PowerColor Radeon RX 6800 XT Red Dragon OC 16GB GDDR6, SSD 2TB Patche mojego autorstwa: [5310XM] S40 Belle|[6300] S40 Belle|[5300XM] Anna OS|[5300XM] 6th ed|[6300] 6th Edition Zapraszam na mojego bloga o modelach rajdowych⇒RajdowaKolekcja.pl | Podobają Ci się moje patche, uploady? Pomogłem? Kliknij na zachętę ; ) | 3100 > 5140i > 5310XM > N70 > E65 > E66 > C5-00 > Xperia S > Galaxy SIII > Redmi Note 4X > Redmi Note 8T > Pixel 4a (5G) > Pixel 7 > Pixel 8 Pro
Bardzo dobry GPS ma Nokia 6210 navigator, który znajdziesz bez problemu do 300zł. Poszukaj także Nokii E5, która także bardzo szybko łapie tzw. fixa
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Tylko czy szybkie złapanie "kontaktu" z gps przekłada się na jakość samego GPS w komórce ?
Bo Samsung Wave 533 to pokazuje prawie prostą drogę bez skrętów...
Więc szukam coś do okolo 300zł co będzie dobrze pokazywało drogę, głownie ma mi służyć do zapisywania trasy przejazdu. Gdybyś Mati 91 miał coś polecić, to co byś polecił ?
EDIT teraz czytałem ze Nokia 6210 navigator to stary strasznie telefon.
E52 jest dobrym telefonem pod warunkiem że nie kupisz sztuki z pierwszych serii ;d Ja mam C5 który jest bliźniaczym telefonem. Dobrze łapie sygnał, mapy Ovi i Garmin dobrze działają, nie narzekam na nie