by Zajenc » 2 Nov 2011, o 22:31
E52... Cóż, fajny telefon, nie miałem go jako swój, ale miałem okazję często użytkować. Moim zdaniem jesli idzie o jakość wykonania, do pięt nie doratsta poprzednikowi. To Symbian, wiec sporo aplikacji. Bateria naprawdę dobra.
X2. Tę koleżankę mam w domu, i jeśli nie potrzebujesz Symbiana, w kwesti E52 vs. X2 ja brałbym X2. Prosta i dość solidnie zrobiona. Jak dla mnie podstawową jej wadą jest brak wi-fi, chociaż mnie to nie ciśnie, bo w 6020 to nawet Niebieskiego Kla nie ma
. A wi-fi to zawalista rzecz nawet przy okazji sprawdzianów, bo sporo szkół ma już hot spoty.
C2 to na oczy nie widztałem więc nie będę sie wypowiadał.
Podsumowując: Jesli nie potrzebujesz wi-fi, a niepotrzebny Ci dość jednak pogmatwany Symbian, bierz X2. Inaczej E52, chociaż ja jednak nie brałbym umowy, a zakupił na allegro jej poprzedniczkę w dobrym stanie.
No i E52 nie ma latarki. A to przydatna rzecz w nocnych wędrówkach po mieszkaniu
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 listopada 2011, o 21:53 ]Zawsze można sobie dograć aplikację zmieniającą diodę LED z aparatu w prowizoryczną latarkę.