by mlodypl » 2 Aug 2010, o 22:15
Witam.Standardowo zmieniłem product code z 0551305 na 0546366 pobrałem paczkę z oprogramowanie ze strony
http://www.blue-nokia.com/ a dokładniej "RM-208_emea_4.0633.74.00_v8.0_E65" zainstalowałem włączyłem JAF'A wpinam telefon znajduje firmware daje flash... trochę pochodziło mniej więcej 10 min flasha minęło i błąd... potrzymałem jeszcze z 10 min i nic... telefon martwy nie reaguje na włącznik a po podpięciu pod kompa mówi ,że nieprawidłowe urządzenie.Razem z użytkownikiem
Krzychu Polowin starałem się uruchomić go w trybie dead flash jednak nic... wyskakuje błąd...a robie tak:"press power on now" daje wlacznik i "searching for phone...not found" robiłem tak z 20 razy za każdym odłączając telefon od kompa wyjmując baterie i ponownie uruchamiając JAF'A. Nie mam już pomysłu co robić... jedynie serwis;/ instalacji phoenixa nie wchodzi w grę ponieważ nie udaje mi się tego zrobić przez zaśmiecony rejestr i "zamulony" system ;/ proszę o jakieś porady co i jak
telefon mam od wczoraj a już go zabiłem
dodam tylko ,że wcześniej w telefonie mrugał ekran... wpiąłem go pod NSU zrobiłem upa z fw 1coś do 3coś i przestało się tak dziać...