Witam na wstępie pragnął bym wszystkich serdecznie powitać , po mojej 2 letniej nie obecności ,troszkę się tu pozmieniało .
Przechodząc do tematu posiadając najpierw 6220c pozniej E52 , Xperie U ,Samsunga Advence ,LG l7 ,wracam na stare smieci czyli E72 . Udało mi się trafić okazję za 130 zł z 2 bateriami. muszę zmienić tylko głosnik do rozmów troszkę charczy . Okazało się jednak żę telefon ma kilka wad w sofcie :
- nie można wyłaczyć lampy błyskowej , po mimo ikonki że jest wyłączona i tak działa
- nie mogę skonfigurować poczty na wp ,wychodzi mi z aplikacji do ekranu głównego
- dzwięk migawki , wiem wiem certyfikat i podmiana , ale na OPDA nie mogę się doczekać certyfikatu do podpisania HEllOX
W związku z niektórymi problemai postanowiłem przywrócić ustawienia fabryczne .Co skutkowało tym że teraz przy kazdej próbie załadowania jakiej kolwiek strony (oprócz google) wyskakuje zapytanie o zaufanie certyfikatu , co jest bardzo denerwujące. Jak to ustrojstwo wyłączyć szukałem czytałem i znaleść nie mogę
POtrzebuje też niebrandowanego Softu Pod nokie E72-1 RM-530 .Pewnie phonixem trzeba to wgrać co ???
.
Sory koledzy za litanie ale sam wyszedłem już z Symbiana i potrzebuje waszej pomocy