Sifo Dyas, JA mam Windows 7 x86-64 więc najlepiej zacznij od początku czyli pobierz program i biblioteki z MOJEGO podpisu - tam ZAWSZE znajdziesz najnowsze zarówno buildy TriX'a, PPModd'a jak i wersje wymaganych bibliotek
Chopaky, mam problem. Robię drugą metodą, ale CNT "nie działa", tzn. nie ma aplikacji, gier, motywów - ogółem czysto. Co zrobić z tym fantem? Dla pewności zbudowałem drugi raz CNT i to samo.
Dziwne, ale ja wszystko robiłem wg tego poradnika i mam edytowany CNT... Powiem Ci tak : ja jak dodawałem skiny do mp3playera to też część mi wyparowała. Za pierwszym razem w ogóle nie działały, za drugim nie działały motywy a dopiero za trzecim wszystko poszło.
maciek wrote:No to flashuję raz trzeci . Tryb ma znaczenie? bo daję refurbish. A może wina tego, że mam Win7?
Wina systemu - raczej nie. Tryb? Oczywiście refubrish
maciek wrote:tzn. nie ma aplikacji, gier, motywów - ogółem czysto
Coś mi się wydaje że CNT jest w porządku, ale go nie wgrało... W phoenix'ie 2008 aby wgrać CNT trzeba jeszcze zaznaczyć w opcjach extract content. Nie wiem jak jest w 2009...
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!
maciek, a może od 0 zrób content? ten może być uszkodzony i dlatego nie działa
[ Dodano: 1 lutego 2010, o 22:08 ] a jak nie podziała to podeślij mi wszystkie pliki co chcesz wrzucić to spróbuje to zrobić, może gdześ jakiśmały błąd robisz i dlatego nie wychodzi