witam
sprawa jest tego typu: dostajemy maila z załącznikiem (plik .doc). Ściągamy tą wiadomość na naszą nokię, wchodzimy w załączniki. Klikamy Opcje i mamy tam tylko do wyboru: Otwórz, Wyślij, Zapisz. Gdy klikniemy Otwórz to normalnie się otwiera. Gdy klikamy Zapisz, wówczas nie zostajemy poproszeni o podanie ścieżki zapisu, tylko wybieramy miejsce (karta pamięci albo pamięć tele.). Wszystko byłoby dobrze, gdyby po zapisaniu tego pliczku możnaby go znaleźć na karcie (lub na telefonie - w zależności gdzie go zapisaliśmy). No i tutaj moje pytanie: czy zna ktoś ścieżkę dostępu do załączników wiadomości e-mail w naszej Nokii? Dodam jeszcze, że po 'normalnym' zapisaniu takiego pliku na kartę pamięci dostajemy potwierdzenie, że plik zapisano na karcie w folderze 'docs', gdzie tam wcale takiego folderu nie ma
Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał to co tutaj napisałem być może ktoś się już z takim czymś spotkał, więc proszę o pomoc
P.S. Do tej pory w takim wypadku wysyłam pobrany załącznik do kogoś przez BT, potem z powrotem od tego kogoś do mnie i wówczas mogę go zapisać i edytować
pozdrawiam