Zepsułem przypadkiem kumplowi nokię 6288 Miał kłopoty z apartem,mmsami i do tego ekran...
Widać napisy,działa,grać w javę można,tylko się nie podświetla. Czekam na szybkie odpowiedzi od forumowych expertów Pozdrawiam Forumowy tańczący piksel Miki9220
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
A no tak... Podświetlają się NaviKey tylko (góra,dół,słuchawki,softkey)
[ Komentarz dodany przez: Wodnik Szuwarek: 6 stycznia 2011, o 17:50 ] Pisz jaśniej. Zadałem proste pytanie, więc na nie odpowiedz.
Nawet przed odpięciem się nie podświetlała. Krzychu,odłączyłem żeby oblukać co i jak i gdzie Wodnik S., Podświetlał się ekran i NaviKey*,po moim wypadku już tylko NaviKey*
Nic się nie świeci oprócz górnej płytki klawiatury.
Podświela się Górna płytka klaw. Nie podświetla się Dolna płytka klaw. Ekran
No wow, wreszcie. Sprawdź płytkę lcd, a jeśli chodzi o dolną klawiaturę, to sprawdź czy na taśmie jest magnes. Może nie być i wtedy po rozsunięciu nie załącza się podświetlenie.