![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 16 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Eksperyment audio. |
---|
![]() |
30 Jul 2010, o 23:28 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako, że dziś znaleźliśmy wszyscy trochę czasu wolnego z kolegami, to postanowiliśmy się spotkać, porozmawiać, pożartować (oczywiście przy herbacie
![]() Do głowy przyszedł mi szatański pomysł. Na Allegro widziałem kiedyś słuchawki za niską cenę. Pomyślałem, że możemy poeksperymentować i zakupić 4 pary takich słuchawek: Koszt? 3zł na jedną osobę ![]() Co chcemy sprawdzić? Co można dostać za 1zł ![]() Próbował już ktoś takiego syfu? Jeśli pomysł się uda, to zakupimy więcej sztuk i będziemy rozprowadzać po znajomych w cenie 4-5zł za sztukę. Small biznes. Ale temat założony po to, by zapytać, czy ktoś już kupił takie coś. |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Jul 2010, o 23:33 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bym nie kupił
|
![]() |
![]() |
30 Jul 2010, o 23:34 |
Spokojnie. To tylko 3zl
![]() |
![]() |
![]() |
30 Jul 2010, o 23:36 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja dziś późną nocą też nad tym myślałem
![]() daj znać jak to gra ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2010, o 00:06 |
shaken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to powiem Ci, że przy tej herbatce to wymyślacie biznesy...
|
![]() |
![]() |
31 Jul 2010, o 00:10 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@^ - no no nie zdziw sie, pracuje w firmie w ktorej szef zaczynal od handlu ruskimi fajkami a obecnie ma 7 oddzialow hurtowni napojow, piw - najwiekszej na pomorzu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2010, o 00:40 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wasiesto wrote: ja bym nie kupił Ja też nie. Słuchawki muszą kosztować żeby grały na przyzwoitym poziomie i nie rozleciały się po wyciągnięciu z pudełka. Kupiłem raz takie tajwańskie samoróbki i zanim wróciłem ze sklepu do domu już się rozleciały. Jak to mówią "z gów*a bata nie ukręcisz". Jeśli znajdziecie zdesperowanych melomanów bez słuchawek, może się udać.Tak czy inaczej życzę powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2010, o 12:32 |
89,34% ludzi, których pytam o jakość dźwięku w słuchawkach odpowiadają - "byle grało".
![]() davvid wrote: Tak czy inaczej życzę powodzeni Dzięki ![]() ![]() ![]() maciek wrote: @^ - no no nie zdziw sie, pracuje w firmie w ktorej szef zaczynal od handlu ruskimi fajkami a obecnie ma 7 oddzialow hurtowni napojow, piw - najwiekszej na pomorzu ![]() ![]() Znajomi mojego taty założyli firmę i zaczynali od szopy. Akutalnie posiadają oddziały w całej Polsce, a mój tata jest jedyną osobą w Polsce, który ogarnia wszystko, co się tam dzieje ![]() Co do biznesu prawdziwego, to już myśleliśmy, że w przyszłości może coś wykombinujemy. Łatwo na pewno nie będzie, ale trzeba próbować. Do odważnych świat należy. |
![]() |
![]() |
31 Jul 2010, o 12:33 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja używam słuchawek za 159zł
![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2010, o 12:46 |
kamil_amil wrote: Ja używam słuchawek za 159zł ![]() Po 1. dziewczynOM Po 2. Cena jest słabym wyznacznikiem jakości. Jakie to słuchawki? Porównaj sobie Creative Aurvana Live! - 200zł, a Denon 1001 (taki numer,r modelu nie pamiętam ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2010, o 14:32 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, kiepski biznes plan.
![]() Pozdrawiam adrian219 |
Last edited by adrian219 on 31 Jul 2010, o 14:33, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
31 Jul 2010, o 21:46 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja na Twoim miejscy bym kupił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 09:33 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może pójść, ale osoby kupujące słuchawki byle by grały to kupują pchełki za 5 zł dokanałowe ich nie zainteresują. Chyba, żeby zbajerować.
|
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 19:09 |
Jeśli chodzi o bajerowanie to jestem mistrzem, ale raczej nie będę z tego korzystać. ;p
Co można zbajerować? Specjalnie przygotować pliki mp3, żeby dobrze grały. Ale to już oszustwo. |
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 19:41 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, AKG K414
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 16 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)