Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
właśnie że na magnesach nic tylko na pudełkach było min.25W max.50W 4ohm niżej grają normalnie tylko jak podgłoszę to albo dostają chrypki albo wogóle dzwięk ucieka i buczy (z tym że 2 opcja częściej)
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
Pomysły na projekt na Fizykę ? Nowe półrocze to coś jej zrobię, żeby szóstkę mieć Wiatraczek mi się zepsuł ( Przy lutowaniu chyba układ przegrzałem ). Może kupić nowy ? Lub wykorzystać coś fajnego z domu, albo taniego w internecie ?
_NeedSpeed_, szczerze mówiąc to dobry pomysł, ale trzeba by wymyślić lepsze podgrzanie Może trzeba by taką zrobić z podłączeniem do gniazdka ? Tylko ono ma 250V to trzeba by zrobić coś pod tą siłę. Jakieś pomysły - wsadzić jakiś palnik do środka ?
[ Dodano: 6 mar 2010, o 18:24 ] ukręcić jakieś uzwojenie/grzałkę i żeby grzało i może jakiś wiatraczek czeby na misę dmuchał jeszcze i co może jakieś efektowne podświetlenie
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
można wykorzystać to ogniwo "kogoś tam" (poszukajcie, bo ja nie pamiętam) z jednej strony się grzeje, a z drugiej chłodzi, to jest montowane w lodówkach przenośnych i najczęściej jest na 5V
Ten moduł ( Czy tam ogniwo ) jest genialne Chyba zainwestuje w to I jeszcze od ojca pożyczę lampki choinkowe i ozdobie wokół tą puszkę gdzie popcorn się będzie smażył