Kiedy oddałem moją nokie do serwisu (zmiana obudowy oraz uwalenie patchem adriana219) serwisańci wgrali mi nowy soft ery. ,,No i co z tego'' spytacie, a to że ja kupiłem tą komórkę w Plusie. Moje pytanie do was ,,Czy to ma jakieś znaczenie kiedy soft kończy się na ,,era.pl'' czy ,,polkomter.pl'' ?
Last edited by kacper5 on 11 Dec 2009, o 14:33, edited 1 time in total.
kacper5, Zmień nazwę tematu bo ta jakoś nie przyciąga .. Możesz nie dostać odpowiedzi
A wracając do odpowiedzi to hm jesli zrobili to w serwisie plusa to nic nie będzie w sęsie jeśli Ci się zepsuje a oddasz do naprawy nie będą się czepiać bo to oni wgrali ten soft
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
Nie zrozumiałem ostatniego zdania z pierwszego postu.
Czasami się tak zdarza, że się człowiek walnie i wgra zły soft. Oddaj tel jeszcze raz i powiedz, że wgrali nie ten soft co trzeba. Serwisy powinny wgrywać soft zgodny z kodem produktu.
gry.lcs.pl Mój blog o projektowaniu i tworzeniu gier.
JimmyBlack wrote:Nie zrozumiałem ostatniego zdania z pierwszego postu.
Czasami się tak zdarza, że się człowiek walnie i wgra zły soft. Oddaj tel jeszcze raz i powiedz, że wgrali nie ten soft co trzeba. Serwisy powinny wgrywać soft zgodny z kodem produktu.
To ja już niewiem Dobra niech się inni wypowiedzą a ja narazie potrzymam komórkę z softem ery, a nóż mi się spodoba .
kacper5, lub jak masz kabelek to sam wgraj soft brandowany od plusa Czy telefon był dostępny w plusie ? Bo go sobie nie przypominam tylko z ery to może dlatego grali taki soft