Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
hubert123454 wrote:HitFan, euro też nie ma sensu więc po co pytać o sens (tak to pytanie retoryczne).
znowu prowokujesz do kłótni forumowej, dla mnie euro jest potrzebne , Polska dzięki niemu w końcu zaprezentuje klasę , a przy okazji dostanie nowe drogi itp
klasę pokaże przed ostatniego zespołu w tabeli UEFA a drogi to bez euro dało by się wybudować.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
hubert123454, jak Cię to nie interesuje, to nie wchodź w ten temat i nie demotywuj innych. Możesz nawet pociąć se usta żyletką, jak na avku. Nie rozumiem takiego masochizmu, że pcham się tam, gdzie mnie coś nie interesuje i narzekam.
avatar to nie moje usta powiem i nie są pocięte żyletką,w ogóle nie są pocięte. Tak że nie wiadomo co się jaracie z euro a więcej flag wywieszacie na te euro niż na jakieś na prawdę patriotyczne święta w tym kraju więc raczej wy jesteście po***ani jak dla mnie to koniec tego tematu amen.
Last edited by hubert123454 on 8 Jun 2012, o 09:50, edited 2 times in total.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
A na 11 listopada oraz 2-3 maja flaga Królestwa Polskiego spokojnie sobie zawisła i nadal dumnie w pokoju mym wisi, zaś na Euro nie wywieszam (może jak dojdą do (pół)finału, to się skuszę ), bo to żadne święto, więc nie generalizuj.
[ Dodano: 8 cze 2012, o 10:00 ] Patrzcie, znalazłem Huberta Hejtera w telewizorni!!!
bombel201 wrote:To że nie wierze w polska drużyne tzn że przestałem być polakiem? Hehe
W pewnym sensie tak Ktoś tam wcześniej pisał, że nawet chociaż tylko troche można być patriotą i tu jest właśnie przykład. Jak w Polske można nie wierzyć?! Może nie są zbyt dobrzy, ale każdy Polak powinien w swoją reprezentacje wierzyć bez względu na wynik. Mogą przegrać nawet 3 mecze grupowe ( to się napewno nie stanie) to i tak będe dalej w nich wierzył, że w końcu nie tyle co wygrają, ale coś osiągną.
Takie moje zdanie, może troche Cie osądzam, ale nic nie zarzucam. Rób co chcesz
Pozdro dla "nie Polaków"
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 8 czerwca 2012, o 17:59 ] To trzeba było postawić kasę, by potwierdzić swoją wiarę.