Witajcie, dzisiaj przeglądając forum konkurencji znalazłem info o nowym programie, którego u Nas na forum nie widziałem, więc dodaję info a za jakąś godzinkę-dwie przetestuję owy Flasher. Do rzeczy. Program nazywa się Fenix Key, i umożliwia:
Fenix Key jest oprogramowaniem, które pozwala na flashowanie telefonów Nokia BB5. Oznacza to, że można zmienić firmware, naprawić martwe telefony, zmienić język i więcej Wszystko, czego potrzebujesz to komputer i standardowy kabel USB. Nasz serwer zawiera ponad 100 000 wariantów oprogramowania (4 TB dostępnych danych). Wszystkie pliki są zawsze aktualne.
Czyżby alternatywa dla JAFa i Phoenixa? Obsługiwane modele:
EDIT: nic za darmo - potrzeba klucz + kartę. Może wyjdzie jakiś emulator? Swoją drogą ciekawe czy w razie W postawiłby moją N95 - Phoenixem dead flash się nie udał...
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!
Wogóle kto to w tej chwili kupi? Chyba idiota. Wiadomo, że każdy chce zarobić, ale w tym momencie taka cena, przy tak małych możliwościach, to bezsens.
Osobiście moim zdaniem jest to stary poczciwy phoenix tylko w nowej skórce. wiadomo bez klucza deskey i karty sx4 phoenix jest troche do tyłu ale biorąc pod uwage koszt klucza to lepszym rozwiazeniem jest mxkey niz fenix key- z tego co mi wiadomo do klucza fenix ma powstać interfejs box czyli mało sie to bedzie rózniło od starego jaf = pkey . Co do reszty z niecierpliwościa czekam na nowy produkt pana raskala i grupy odeon
Lawarov wrote:Pierwsi i Jedyni na świecie wprowadzamy innowacyjną metodę !!!
Chcielibyśmy zaprezentować Wam pierwsze logi z beta testów unlocka po USB - nie będziemy potrzebowali już więcej sterty kabli Fbus żeby usunąć simlocka - teraz jedyne co będziemy potrzebowali to Fenix Key i 3 kable USB
Update powinien oficjalnie ukazać się w następnym tygodniu, poniżej zamieszam pierwsze logi: