Witam, gram już drugi sezon moją Wirtualną Gwiazdą i cechy mam odblokowane, ale wiem, że można jakoś odblokować te specjalności dla niej (chodzi o te tarcze przy nazwie zawodnika). Wie ktoś jak je zdobyć??
W księdze wyzwań w rozdziale 9 masz wyzwania w których odblokowujesz "cechy" . Po odblokowaniu wchodzisz w edycję gwiazdy i w ostatniej zakładce zaznaczasz max 5 cech.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Tak wiem, to mam. Ale nie chodzi mi o te cechy tylko o specjalności, tak jak pisałem wyżej. To są te takie tarcze przy zawodniku, coś typu wyborowy strzelec, sprinter czy coś takiego.
Oj do tego nie doszedłem, ale z tego co pamiętam z fify 11 to dodatkowe umiejętności, np. spec od wolnych zdobywałeś wtedy jak strzeliłeś ileś tam bramek
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Raczej tak Zagrasz 3-4 sezony i cos powinno sie pojawić W końcu umiejętności przychodzą z wiekiem
Hah, no racje masz Grę zacząłem w wieku 17 lat (zawodnik) tera już ma 18 (w końcu drugi sezon) i szybko zdobywa umiejętności Pogram, poczekam tak z 3-4 sezony i mam nadzieję, że coś z tego będzie