![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Free RAR Extract Frog |
---|
![]() |
26 Apr 2022, o 14:55 |
Manna5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Udostępnianie archiwów w formacie RAR nie jest dobrym pomysłem, gdyż są one problematyczne ze względu na małą ilość darmowych programów do ich obsługi. Wiele archiwów (m. in. na tym forum) zostało jednak już tak udostępnionych. Tutaj sprawdzi się program Free RAR Extract Frog napisany przez Philippa Winterberga.
![]() Jest dostępny np. na Softonic: Atuty:
|
Last post |
![]() |
![]() |
26 Apr 2022, o 15:44 |
GarfieldWithNokia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pov: Używam 7-Zipa i mam się z tym dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
27 Apr 2022, o 14:18 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manna5 wrote: Udostępnianie archiwów w formacie RAR nie jest dobrym pomysłem, gdyż są one problematyczne ze względu na małą ilość darmowych programów do ich obsługi Szczerze, to się nie zgodzę. Wszyscy używają 7-Zipa i tak, który radzi sobie z nimi świetnie... Nie wiem po co tak komplikować sprawę [ Dodano: 27 kwi 2022, o 14:18 ] Nawet moje MeeGo na Nokii N9 z RAR-ami radzi sobie świetnie, mam zestaw unrar + MeeRAR |
![]() |
![]() |
27 Apr 2022, o 14:56 |
Manna5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7-Zip czyta? Myślałem, że nie. Ale tak czy tak lepiej wrzucać w ZIP, bo programy do ZIP są na właściwie każdą platformę.
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2022, o 15:40 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2022, o 07:41 |
NieprzebijalnyN8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GarfieldWithNokia wrote: Pov: Używam 7-Zipa i mam się z tym dobrze ![]() POV : Używam menedżera zadań Windows [ Dodano: 5 maja 2022, o 07:41 ] A do RARów używaM WinRARa ( oczywiście że bez licencji) |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)