Witam was drodzy forumowicze. Jak zauważyliście nie które fora posiadają swoje gadżety dlaczego nasze forum miało by być ich pozbawione. Jest dużo firm które robią gadżety typu:
Kubki Smycze Koszulki itd.
Jedynym problemem jest to,że nasze forum nie posiada loga ale sądzę że wśród forumowiczów jest wiele kreatywnych osób. Sądzę że chętni będą bo kto by nie chciał mieć koszuli lub kubka z nokiahacking.pl ?
wasiesto wrote:najpierw wypadało by się dowiedzieć jakie są koszta wykonania takich koszulek. potem zrobić zrzutę i jak każdy wpłaci to dopiero zamówić
Przy 10 koszulkach polo z naszytym (nie drukowany logo) logo - 35zl za sztukę Przy 10 t-shirtach z nadrukowanym logo - 25zł za sztukę.
Pisałem o koszulkach w innym temacie, mój pomysł dalej aktualny. Kwestia zrobienia loga i zebrania kasy. Co do kosztów, jeszcze raz. Kupowałem 6 koszulek, gdzie z przodu było logo, z tyłu numer i ksywa - 20zł za jedną. Kupowałem 36 koszulek, gdzie tylko z przodu było logo - około 12zł za jedną. Znajomy brał koło 100 koszulek z logo z przodu - ok. 9zł za sztukę. Jeśli pomysł się podoba to pomyślmy nad jakimś logo i ja zajmę się organizacją tego. O ile będzie też zainteresowanie:)
michero wrote:Znajomy brał koło 100 koszulek z logo z przodu - ok. 9zł za sztukę.
No to wcale nie drogo!
Natomiast logo kolorystyką ma nawiązywać do kolorystyki forum (tzn. niebieskie kolory)? Czy może być dowolne? Oraz ma być jakieś proste czy graficznie odjeb... w kosmos?
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!
Logo po prostu fajne;) ja na grafice niestety się nie znam, więc nie pomogę. I jeszcze kwestia koloru koszulek. Gdyby miały być czarne to trzeba zamówić minimum 30 (inna technika nadruku). No i gdyby nawet koszulka miała kosztować 20zł to to też nie tak dużo. I też gdybyśmy brali więcej to pewnie będzie można zbić cenę
kiedyś zamawiałem koszulki, przy ilości 50-100 sztuk wychodziło ok 10zł za sztukę. nadruk był wykonany metodą sitodruku(na prawdę trwały, po 3 latach nadruk jest w bdb stanie. a garmatura koszulki min 180g czyli już na prawdę dobrej jakości.