![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N95] Gangastar ( zacina się ) |
---|
![]() |
24 Mar 2010, o 19:47 |
Agent007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam mam shackowaną n95 8gb instaluje gangstar,uruchamiam i się tnie.. Ktoś wie co jest tego powodem.. proszę o szybką odpowiedź
|
Last post |
![]() |
![]() |
24 Mar 2010, o 21:01 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aplikacje napisane w Javie mają pewne ograniczenia na symbianie.
Wiem, że jedną z nich jest przydzielone ok.812kb pamięci ram, a nie tyle ile ma wolne system. To powoduje, że aplikacje ładują się wolniej niż na s40. O innych ograniczeniach nie wiem, ale działa wolniej niż na s40 czy innym SE. |
![]() |
![]() |
25 Mar 2010, o 01:01 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Agent007, prawdopodobnie podstawowym powodem dla którego tak się dzieje jest fakt że masz wersję gry która została kupiona/wyciągnięta na całkiem inny telefon... pewnie na jakiegoś Sony Ericssona lub Nokie S40, a że Gameloft robi w zasadzie na każdy telefon inną wersję, to są takie problemy.
Możesz poszukać wersję która będzie działać bez zastrzeżeń, lub po prostu założyć temat w poszukiwalni. ![]() |
![]() |
![]() |
28 Mar 2010, o 10:42 |
Agent007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jeśli ściągłem Gangstara gdzie opis był " Świetnie śmiga na Nokii n95 8gb" i dalej się tnie??
[ Dodano: 28 mar 2010, o 10:42 ] Już mam jak to rozgryźć jest taka mała przydatna aplikacja jak "MemoryUp Pro - Mobile RAM Booster", dzieki niej gry w javie mogą działać sprawniej..Przed włączeniem gry, włączam tą aplikację "MemoryUp" - wchodzę w opcje i robię Quick Boost'a. Wychodzę z aplikacji, włączam Gangstara. Efekt? Gra działa miodnie, wszystko płynnie, bez ścinek - jak należy. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)