Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Nie ściągajcie Trojan jest w folderze musiałem kompa formatować
Tuning Rometów i telefonów Hemp Gru JLB to Jest To ! Mokotów To jest to ! P R O S T O To jest TO ! Zip WWO to jest to Zipera Fundacja To jest to Włodi SŁZ to jest to Badżio Klaks 5g To jest to Molesta Ewenement To jest to Elo Kaczy Proceder to jest to Sród PŁD ZN WSP to jest to THS Northside to jest to JWP WTK to jest to Deluks EWc to jest to WNB Wiza to jest to Dj Feel-x Mustafaraj to jest to Dj Brzydal Waco Elo Mario to jest to Wszyscy zjednoczeni w rapie to jest to łapiesz Hemp Gru ! ! !
undertaker6, ? Po co komputer formatować? To najprawdopodobniej przez crack, który przez swoje działanie "imituje" trojana. Często znany błąd, który powielają od siebie antywirusy.
Jako że to już moje trzecie podejście do Garmina w ciągu ostatnich miesięcy ,niestety niudane muszę zapytać. Usiłuję zaistalować na Noki 6210n ale w poprzednich instalcjach pokazywała się tylko plansza z napisem Garmin i koniec Tu idzie na lepsze bo zastosowałem się do opisu vanquish-a z początku tego tematu a link do aplikacji wg kaigt-a pisze że skrakowany.Objaw jest taki że zgodnie z instrukcją mam odczytać unit Id ale tu pokazują sie cztery opcje tyku kup /darmowa próba /wpisz kod/połacz i niczego nie mogę odczytać .Próbowałe wygenerować na podstaie nr imei telefony wpisałem do pliku sw.unl ale jest to samo.
[ Dodano: 24 wrz 2011, o 13:04 ] Ostatnio robiłem to późną nocą ,wczoraj sprawdziłem że czwarta opcja /połącz /pozwala na odczyt unit id i wygenerowanie kodów czyli ostatecznie działa i wszystko OK,może tylko mapy nie najnowsze.