Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Mi te gg to po prostu niepisane jest Jak teraz wchodzę w tą stronkę to : ,,Ukryta Wiadomość: Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać, kliknij przycisk piwo na dole postu.'' Jak wciskam, wyskakuje :Błąd ogólny
Spróbuj jeszcze raz. Jeśli znów wyskoczy błąd, wrzuć proszę konkretny screenshot - będzie łatwiej go naprawić, a potem zgłoś się do jakiegoś Moderatora o wyjątkowe udostępnienie linku.
Wszystko ściągnęłam, zrzuciłam na fona i kiedy odpalam dochodzi do 8% pyta czy połączyć z internetem i dalej''Błąd połączenia z internetem.Gadu-Gadu zostanie zamknięte''. Ściągałam już konfiguracje wap,int gprs,próbowałam na wszystkich odpalać i dalej nic. Macie jakąś radę ?
A ze strony plusa ściągałaś? Bezpośrednio na telefon? Konfiguracje oczywiście masz? Na forum nokii e51 czytałem o podobnym problemie i jeden z użytkowników pisał, że wina jest po stronie plusa, że mają jakąś awarię. Z tego co pamietam, chodziło o to, że po wysłaniu smsa powinien przyjść ci link do gg.jad i to jest takie jakby skonfigurowane gg pod dany telefon. A nie przychodzi link do jad, tylko chyba do strony po prostu. I doszli do wniosku, że to może być przyczyną.
michero otrzymał za ten post 50 punkty reputacji od 1 użytkowników: