Trudno znaleźć obecnie nawet ładną używkę za 500 zł.Ernest05 wrote:Po drugie lepiej kupić dużo lepszy i troszkę używany tel niż nowy i dużo gorszy. Poszukaj używki neo.
Ernest05 wrote:Adrian: Z tego co zauważyłem to ty telefon kupujesz już kilka miesięcy. Jak masz zamiar zabierać się do tego jak pies do jeża, to najlepiej nic nie kupuj.
Ernest05 wrote:Po drugie lepiej kupić dużo lepszy i troszkę używany tel niż nowy i dużo gorszy. Poszukaj używki neo.
punto2010 wrote:jesli nie zalzey ci na tym by fon był nowy to tu masz uzywane defy
Ernest05 wrote:Mistrzowskie to było założenie tematu przez MODERATORA 4 miesiące wcześniej, który tak naprawdę o kupnie telefonu myśli od 4 dni. Takiego cyrku to ja chyba na żądnym forum nie widziałem.
Ernest05 wrote:To ty w końcu bierzesz tel bez umowy, czy przedłużasz abo. Bo tak to może coś z twojej oferty by się wybrało.
adrian219 wrote:w czwartek będzie "na stanie"
Ernest05 wrote:Mistrzowskie to było założenie tematu przez MODERATORA 4 miesiące wcześniej, który tak naprawdę o kupnie telefonu myśli od 4 dni. Takiego cyrku to ja chyba na żądnym forum nie widziałem.
adrian219 wrote:następuje powoli ta chwila, gdy można już myśleć o wymianie telefonu.
adrian219 wrote:Jeśli chodzi o Android to przespałem cały szał, podobnie jak fińska firma, nic nie wiem - liczę tutaj na Was.
adrian219 wrote: telefon będzie brany za jakiś miesiąc/dwa miesiące - to wszystko zależy od pierwszego pytania z postu.
adrian219 wrote:Cena może być wyższa o te 100 czy 150zł, bo jak wiemy rynek jest ruchomy, a ja teraz telefonu nie kupuję.
Ernest05 wrote:który tak naprawdę o kupnie telefonu myśli od 4 dni.
Ernest05 wrote:To ty w końcu bierzesz tel bez umowy, czy przedłużasz abo. Bo tak to może coś z twojej oferty by się wybrało.
Ernest05 wrote:Blade kupiłeś lol
Ernest05 wrote:htc wildfire s
DAMI_PL wrote:Dołączam się do lamentu pt : Dozbieraj kasę i kup LwW !!
DAMI_PL wrote:adrian219, Nie bierz taniego androida !! Bardzo szybko się zniechęcisz i staniesz się hejterem
Ernest05 wrote:Do 400zł to nic innego jak LWW to nie bierz, bo będziesz żałował.
Ernest05 wrote:Hmm... Chyba kogoś boli fakt, że mam większą wiedzę na temat androida.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests