Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Szukałem, czytałem i nie znalazłem. Jak słabo szukałem, przepraszam. Mam z ww. Nokią pewien irytujący problem. Otóż ona na wygaszonym wyświetlaczu ciągle wyświetla tapetę, a nie przełączy się na tryb uśpienia, tzn, ten wąski pasek z zegarem i ewentualnymi symbolami wiadomości czy połączeń. Był gdzieś temat z tmy samym problemem, ale w 3110c, lecz nie było tam podane jego rozwiązanie. Jeśli ktoś wie o co chodzi, to z góry dzięki za pomoc!
I tu pies pogrzebany. Ona pracuje bez karty SIM, bo ma walniętą antenę. jak jej włożyć kartę, to to samo. Czyżby przez brak zasięgu? Może załatwię drugą to sprawdzę. A soft 07.20
Popatrz w Product Profile Twojego telefonu. O ile pamiętam jest tam wyświetlanie godziny i daty podczas trybu czuwania.
[ Dodano: 2009-12-12, 19:50 ] 92 Show/Hide date in idle. | Pokaż / ukryj datę podczas oszczędzania baterii 93 Show/Hide time in idle. | Pokaż / ukryj czas podczas oszczędzania baterii
kurupt wrote:Czy patchowałeś telefon ? Kombinowałeś coś z Product Profile ?