Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Zakładam ten temat z myślą o komentowaniu walki oraz wymianie linków do stron transmitujących walkę (oczywiście za darmo ). Proszę o podawanie dodatkowych linków do transmisji w sieci.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Kuźwa nic nie działa... Sprawdziłem chyba z 20 linków... Pozostanie mi jutro youtube jako powtórka...
Mam dosyć polsatu za te ich zagrywki... Płacisz fortune za jakieś gówniane pakity i musisz wykupić za 40zł 4h oglądania jakiegoś marnego polskiego pseudoboksu...
Niech wprowadzą opłaty za mecze reprezentacji siatkówki i więcej niech pokazują powtórek meczów piłkarskich...
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
I hu* już nie działa,,,, przed walką gołoty z saletą wyłączyło się i hu* koniec transmisji...
Polska to tak żenujący kraj, że hu* mnie strzeli.... Za wszystko płacić......
[ Dodano: 24 lut 2013, o 00:10 ] Gołota jest prymitywnym oszustem!!! Saleta go na***rdala a Gołota wypluwa ochraniacz.... Kilkukrotnie!