Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jak coś kombinowałeś w podkręcanie to wiele wyjaśnia. W BIOSie ustawienia podstawowe, system nowy, ze sterownika z stron producenta - obalimy usterkę software.
_NeedSpeed_,ja mu to ustawiam.Jak wiem,że rano nie będę przy biurku grał to ustawiam na oczędzanie,bo jutro zapomnę,a jak zamierzam grać to wysoką wydajność ustawiam
To jest i7, stawiam, że jest w nim "rdzeń centralny", czyli taki o niskim taktowaniu, który służy do szacowania jakie jest zapotrzebowanie procesora i zarządza nimi. Podobne rozwiązanie jest w procesorach mobilnych Tegra 3, gdzie piąty rdzeń centralny zarządza pozostałymi czterema i w zależności od wymagań, włącza, lub odcina zasilanie poszczególnym rdzeniom.
Google Pixel 8 Pro|PC: AMD Ryzen™ 5 5600 6x3,5GHz, 32GB DDR4 RAM, PowerColor Radeon RX 6800 XT Red Dragon OC 16GB GDDR6, SSD 2TB Patche mojego autorstwa: [5310XM] S40 Belle|[6300] S40 Belle|[5300XM] Anna OS|[5300XM] 6th ed|[6300] 6th Edition Zapraszam na mojego bloga o modelach rajdowych⇒RajdowaKolekcja.pl | Podobają Ci się moje patche, uploady? Pomogłem? Kliknij na zachętę ; ) | 3100 > 5140i > 5310XM > N70 > E65 > E66 > C5-00 > Xperia S > Galaxy SIII > Redmi Note 4X > Redmi Note 8T > Pixel 4a (5G) > Pixel 7 > Pixel 8 Pro
Witam ponownie,historia się powtarza na Operze 12 Jak oglądam film na YT to na pasku mam ''Opera - brak odpowiedzi'' Parametry nir zmieniane. Poleci ktoś coś? Safafari? OgniowyLis?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 lipca 2012, o 01:49 ] Flash?