Po krótkim, aczkolwiek dogłębnym procesie tentegowania w głowie stwierdziłem, iż IE to syf, Opera śmierdzi, a Firefox mi się znudził. Zainstalowałem więc Google Chrome. Fajny. Szybki. Stabilny. Ładny. Ale kurde faja, czemu nie hula czat? Się zdenerwowałem Jakieś rady, sugestie (zmiana przeglądarki nie wchodzi w grę )?
No ja nie wiem ja ciągle używam tej przeglądarki i nie mam żadnych problemów, aczkolwiek zauważyłem , iż nie raz działa a nie raz nie działa pobieranie. Tzn. , że przykładowo chce pobrać klikam pobierz i np. jak jest to plik wrzuta/ YouTube to mi wyświetla się okno czarnego playera i się nie pobiera . Gdy biorę ppm i zapisz jako" zapisuje się w sek. a plik na kompie jest pusty, często mi się tak zdarza. Wracając do tematu to każdy czat mi na niej odpala. Może pomogło bo Ci odinstalowanie i zainstalowanie ponownie i Google Chrome i Javy z komputera.
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
Tomi1134 wrote:boczkens, Najlepiej zaktualizuj do najnowszej wersji, ja miałem starszą, teraz mam nową i zawsze chat hulał jak cza
Nie wiem co mam zaktualizować... Flash Player, Shockwave Player i Chrome... Wszystko najnowsze, a ten dalej nie działa... Wysiadam... Jeszcze jakieś sugestie?