![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Gry » Gry: Symbian » Gry: S60v5 (^1) |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
gPSP(beta) - emulator GBA |
---|
![]() |
3 Apr 2011, o 23:21 |
CrimeS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() 1.Najpierw instalujemy qt_installer 2.Potem instalujemy gpsp4Symbian_v 06 3.Konfiguracja: W zakładce "controls" ustawiamy "show touch D-pad ", ![]() w "Run key config" pomijamy przez "skip" pierwsze 4 przypisania do "klawiszy" i gdy wyskoczy nam "A" przypisać np. pod menu, czerwoną słuchawkę, etc. ![]() Romy/Gry wrzucamy gdziekolwiek na kartę i w "file" wybieramy ścieżkę do nich, to samo tyczy się biosu. ![]() Tutaj biosy: Tu gpsp: Tu qt: Słowa Bercziego + trochę poprzednich opisów pewnie też ![]() Quote: potrzebny jest też bios z GBA, z racji tego że jako tako biosu nie mogę podać z racji praw autorskich Nintendo nie upnę go, zatem zostaje wujek google |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Apr 2011, o 16:55 |
elkitrim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam jeszcze do tego program Virtual Keyboard z mapowanymi przyciskami dla tych którzy nie mają telefonu z wysuwaną klawiaturą inaczej granie w większość gier będzie nie możliwe.
|
![]() |
![]() |
4 Apr 2011, o 17:39 |
CrimeS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Albo bezprzewodową klawiaturę na blutacza np. Sony Ericsson jako klawa
![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2012, o 12:28 |
raider0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam nie mogę zainstalować gpsp gdy próbuje wyskakuje "błąd certyfikatu skontaktuj się z dostawcą aplikacji " co to oznacza ? mam nokie 5800 XM
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 31 stycznia 2012, o 17:56 ] viewtopic.php?t=10000 thx pawelooss shackowałem tele norton hackem chyba najszybszy sposób a i gpsp działa ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Gry » Gry: Symbian » Gry: S60v5 (^1) |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)