![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Grafika |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Grafik/Webmaster |
---|
![]() |
28 Jun 2011, o 18:48 |
d3spot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
Nie wiem czy można założyć tutaj temat, ale widzę że ludzie szukają grafików dlatego Jeśli ktoś poszukuje grafika to zgłaszam się i chętnie służę Pomocą ! ![]() Wykonuję grafikę wektorową, rastrową, zakres rzeczy jakie mogę wykonać jest bardzo wielki od drobnych avatarów i sygnatur, po większe projekty typu Layouty, loga czy headery. Oprócz tego mogę zaoferować pomoc w kodowaniu stron www, lecz tylko w zakresie xHTML + CSS. Pracę wykonuję za drobną opłatą. Pozdrawiam. |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Jun 2011, o 20:13 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
d3spot, przedstaw parę swoich większych prac, może jakieś portfolio? Nikt w ślepo nie będzie korzystał z usług, avatar i sygnatura wydają się małym dowodem na ocenienie możliwości design'owca.
![]() |
![]() |
![]() |
28 Jun 2011, o 22:25 |
d3spot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla kogoś kto byłby zainteresowany ofertą mogę przedstawić parę prac.
Aktualnie na kompie posiadam papier firmowy, ulotkę, oraz layouty, headery i loga. Niestety strony portfolio nie posiadam, lecz projekt graficzny porfolio już wykonywałem dawniej ale nie miałem nigdy wystarczająco dużo czasu na zakodowanie go ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Grafika |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)