![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 11 [ 151 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Grupa Newsman |
---|
![]() |
25 Jul 2011, o 13:39 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przydałaby się taka grupa, bo nie chce mi się w kółko kopiować newsów. Forum stoi praktycznie w miejscu, wiadomo dlaczego, a newsy są ciekawe. Wymagania załóżmy 20 newsów dziennie z podaniem źródła i chętni się znajdą.
Dodana ankieta. |
Last edited by Wodnik Szuwarek on 27 Jul 2011, o 12:34, edited 2 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 14:22 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaki sens ma kopiowanie newsów z innych portali?
|
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 14:27 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo oczywisty. Wszystko będzie w jednym miejscu i nie trzeba skakać po różnych portalach, bo newsy są różne, część się powtarza, a część nie.
[ Dodano: 25 lip 2011, o 14:27 ] Jest już taki temat, to można je połączyć. ranga-newsman-vt4768.htm [ Komentarz dodany przez: adrian219: 25 lipca 2011, o 15:07 ] Jakoś czytelniej mi się wydaję, gdy jest nowy temat. ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 14:30 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba wrote: Jaki sens ma kopiowanie newsów z innych portali? taki że można sobie nabić posty ![]() ![]() Ja byłbym za przekształceniem grupy Redaktor jeśli już coś kombinować z tym, ranga jest, kolorek, grafika itp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 14:41 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba wrote: Jaki sens ma kopiowanie newsów z innych portali? Tak szczerze mówiąc, ja nie mam zbytnio czasu ani ochoty na przeczesywanie innych portali z newsami. Tak to wejdę na forum, poczytam posty, a do tego od razu mam newsy. Tym bardziej, że Wodnik Szuwarek najczęściej wybierał te najciekawsze, które potrafią zainteresować. |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 14:43 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja przeglądam tylko dobreprogramy i bazę telefonów. Ale lepiej, jakby wszystko było na forum w jednym dziale. Do tego można by na głównej dać jakiś odnośnik. Z wyświetlaniem tytułów artykułów w miarę możliwości
![]() |
Last edited by HitFan on 25 Jul 2011, o 14:44, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 15:06 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o ilość to chyba nie ma sensu... Jednego dnia może się zdarzyć 50 newsów, a w drugim 1. Wydaję mi się, że taka grupa powinna liczyć bardziej na ciekawość newsów (o czym koledzy już wspominali) niż ilość. Jestem jak najbardziej za.
No i oczywiście usuwamy Redaktora, nie ma się co oszukiwać, wyszło jak wyszło. nemo333, tak naprawdę to kolorku nie ma... Bo ranga Helper została przekształcona w Redaktor, a potem na odwrót. Czyli czas na jakieś konkrety i trzeba wymyślić stronę wizualną. ![]() No i jak stoję za nazwaniem rangi Newser. NewsMan nie pasuje w ogóle do patcher, helpera, usera. ![]() Jak znajdziemy kolor, to warto by pokolorować Dział GMS Zone na ten sam. ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 15:08 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiem. Newser dostanie pomarańczowy, a Helper złoty <3
|
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 15:16 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiem Wam szczerze (wiem że Was wkurzę). Z blogiem też się pół forum napaliło, a od dawna nie było już wpisu na nim.
![]() [ Komentarz dodany przez: adrian219: 25 lipca 2011, o 15:28 ] Przecież blog jest niesprawny. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 15:28 |
Temat blogu został porzucony z powodu braku sensownej integracji z forum. Wcześniej działał całkiem prężnie.
adrian219 wrote: Newser a co to znaczy...? |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 15:35 |
To taka parafraza do tych rang, które już istnieją na forum.
![]() |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 16:54 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba wrote: a co to znaczy...? Nie rób prowokacji. Doskonale idzie przeczytać, że to proponowana nazwa użytkownika, który znajdzie się w grupie osób wrzucającej newsy. |
![]() |
![]() |
25 Jul 2011, o 23:47 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek, bardzo bardzo za. Właśnie chciałem Cię pochwalić, że wstawiasz tu perełki.
![]() adrian219 wrote: grupa powinna liczyć bardziej na ciekawość newsów Yep! ryba wrote: a co to znaczy...? Słowotwórstwo. ![]() Może być Newser i może zostać kolorek z Redaktora, tylko musi ktoś przerobić graficznie belkę, bo ja ni kumaty teraz. ZiomalMarcin wrote: Nie rób prowokacji. I jeszcze: "nie nabijaj postów". ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jul 2011, o 13:29 |
ZiomalMarcin wrote: Nie rób prowokacji. Nie robię prowokacji, po prostu nie ma takiego słowa po angielsku, nic to nie znaczy. Dziękuję, dobranoc. pawelooss wrote: I jeszcze: "nie nabijaj postów" Zawsze mogę wygasić wszystkie moje posty. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 lipca 2011, o 18:40 ] ![]() Co do pomysłu, jestem przeciwnikiem kopiowania newsów, nawet z podanym źródłem. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 lipca 2011, o 18:40 ] Dla każdego coś dobrego: jeden będzie wolał autorskie niusy (dlatego tak bardzo pluję sobie w brodę za ten niedziałający blog), inny będzie zaglądał sobie do działu z kopiowanymi. Swoją drogą: czemu się tak "odrangowujesz"? OK, na moda nie masz czasu, ale głupio mi patrzeć, że nie masz nawet Frienda czy Sponsora. ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jul 2011, o 19:06 |
Ok, coś wymyśliłem. Kolor inny, nazwałem go bordowo-szary (info), takiego jeszcze nie ma.
![]() Ranga Newser ![]() ![]() ![]() Jak się podoba? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 lipca 2011, o 18:34 ] Niestety, nie dodam innego kolorku - niech będzie w ramach tamtego Blogera. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 lipca 2011, o 18:45 ] A mówię tak, bo ustawiłem sobie 5 kolorków w 2 odcieniach i niech taka paleta zostanie. Zresztą w legendzie rangowych i tak pozostanie Helper, bo ma wyższą wartość merytoryczną. Newser byłby jak Rehoster - w legendzie nie pokazywany, ale w profilu już jak najbardziej. [ Dodano: 26 lip 2011, o 18:48 ] No to łap. ![]() ![]() ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 lipca 2011, o 18:51 ] Nie ten kolor. ![]() + Zaokrąglenie. ![]() ![]() [ Dodano: 26 lip 2011, o 18:57 ] ![]() ![]() ![]() Jak się będą ciutek różnic to się nic nie stanie. ![]() [ Dodano: 26 lip 2011, o 19:02 ] ![]() ? [ Dodano: 26 lip 2011, o 19:06 ] No chyba, że chcesz na siłę identyczne, to zrobię od początku, ale chyba się nie opłaca. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 Next Page 1 of 11 [ 151 posts ] Previous topic | Next topic |
|