Witam.
Mam pomysł na nową rangę, mianowicie jest to ranga NewsMan.
Jak nazwa wskazuje osoba z taką rangą pisze newsy o Nokii bądź o nowościach ze świata GSM.
Co myślicie o takim pomyśle?
Pozdro.
Właśnie tą nazwę miałem zaproponować w odpowiedzi na wpis michero ale miałaby być ona zastępcza dla NewsMana.pawelooss wrote:może Redaktor?
Za duże kombinowanie. Prawdę mówiąc to nie wiem kto chciałby mieć tyle różnych obowiązków...pawelooss wrote:Ale ja bym chciał połączyć rangę dla niusów, bloga, recenzji telefonów itp.
jojo87 wrote:Prawdę mówiąc to nie wiem kto chciałby mieć tyle różnych obowiązków...
Tylko nie pisz, że chcesz takie coś wprowadzić. Bezsens, za dużo działów o podobnych nazwach. Zdecydowanie wolałbym aby był "NewsMan" i inne rangi. Także o wiele krócej będzie.pawelooss wrote:w zwykłej gazecie każdy z redaktorów nie jest jednocześnie redaktorem naczelnym, redaktorem działu X, działu Y i działu Z.
Tylko, że pisanie newsów a blogowanie i ocenianie telefonów to rożne rzeczy. Nie ma sensu nadawać temu wszystkiemu nazwy zaczynające się od tego. I jak to jeszcze będzie wyglądać, same "Redaktory"...pawelooss wrote:chcę wprowadzić system blogowy, a użytkowników w nim piszących obdzielić taką samą rangą jak tych wklejających niusy na forum
Po prostu, jaka nazwa jest krótsza - np. "Redaktor nowinek" czy "NewsMan"?pawelooss wrote:W jakim sensie krócej?
michero wrote:Co do samej nazwy, redaktor, to tak średnio mi się podoba.
Żebym nie musiał się powtarzać:pawelooss wrote:jojo87, nie, nie, źle mnie zrozumiałeś.Chodziło mi po prostu o wspólną nazwę "Redaktor"
To porównanie akurat nie ma sensu, patchowanie S40 i S60 ma więcej wspólnego ze sobą niż pisanie bloga, szukanie newsów i porównywanie telefonów. To są zdecydowanie trzy różne rzeczy.pawelooss wrote:tak samo jak nie ma u nas rozróżnienia na "Patcherów S40" i "Patcherów S60"
jojo87 wrote:To porównanie akurat nie ma sensu, patchowanie S40 i S60 ma więcej wspólnego ze sobą niż pisanie bloga, szukanie newsów i porównywanie telefonów. To są zdecydowanie trzy różne rzeczy.
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest