Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jakie są wasze osiągnięcia w grach i jakie gracie Zaczne od siebie 2xprzeszłem NFS carbon,underground,hot pursit 2xprzeszłem Gta VC,San Andreas,gta 4 w trakcie
1x Tony Hawk's American Wasteland, 1x NFS U2, 1x GTA SA, 1x GTA II, 3x Mirror's Edge, 1x NFS Carbon, 2x NFS MW - 1-szy raz na PC, 2-gi raz PS2 Hmm... co tam jeszcze było? Nie pamiętam, ale pograłem trochę w Wiedźminka i jakoś już nie chce mi się grać
ja to tak: 3 albo 4 razy GTA3 chyba z 8 razy GTAVC 3xGTA SA
W trakcie: NFS U2(na PC) i MW(na PS2) Jakoś zawsze zaczynałem je i nie umiem ich skończyć i obecnie jeszcze na PS2 mam jeszcze Carbona ale nie umiem się zebrać żeby je zacząć
[ Dodano: 5 marca 2010, o 19:23 ] aaaa i jeszcze jakąś wojenną mam na PS2 ale też nie umiem się zabrać żeby ją skończyć
W końcu udało mnie się naprawić buga z myszką w Battlefield Bad Company 2 i jestem w trakcie przechodzenia i z tego co wyczytałem to tryb single jest na 7-8h czyli stosunkowo krótko, ale za to multi jest miodzio.
oczywiście są przeróbki ale są mało opłacalne, jest mało kopii zapasowych a do tego płytki b-ray są drogie. A poza tym nie jestem piratem - nie kradne.
Też kupuję oryginalne gry. Jak przejdę to odsprzedaję w razie potrzeby kupna innej gry a braku kapitału Zawsze można coś wykombinować jeśli chce się legalnie grać No i darmowe gry typu Sizzling Hot które dostepne są w necie za darmo na wyciągnięcie ręki.