by Deryl » 29 Jan 2010, o 15:17
Panowie
Nie olewamy sprawy ale prosiłem w innym temacie aby ktoś z Was wysłał mi w PW na FGC numery imei w pliku testowym , ale jak widzę to ja się nie doczekałem
Uwierzcie mi że jest z tym naprawdę dużo pracy i nie zawsze pamiętam lub mam czas zaglądać na inne zaprzyjażnione fora aby szukać zgłoszeń
Deryl wrote:Wystarczy że zbierzecie na Waszym forum zgłoszenia z numerami imei i wyślecie mi je na forum.gsmcenter w Prywatnej Wiadomości wystarczą same numery, jeden pod drugim bez dodatkowych informacji tak abym mógł je w prosty sposób jednocześnie skopiować
PavulonKce wrote:4. Piszemy swoją odpowiedź z naszym numerem IMEI, nickiem oraz modelem telefonu w następujący sposób:
Imei: xxxxxxxxxxxxxxx
Nick: xxxxxxx
Telefon: xxxxx xxxxx
Jeżeli mam się czepiać
i zamiast pliku tekstowego piszecie zgłoszenia w postaci postu to wzór zgłoszenia powinien wyglądać inaczej niz ten poniżej
( ..a jest to naprawdę bardzo istotne)
wasiesto wrote:ok ja tam walę swoje zgłoszenie jako pierwszy, dla czystej ciekawości ile warte te ich certyfikaty
imei1:356406020374574(5530)
imei2:358253032839899(N97)
wasiesto wrote:właśnie to zauważyłem,zgłoszenie tutaj było swego rodzaju testem jaki chciałem zrobić,
Testuj ale przynajmniej zastosuj się do wymagań i zrób to zgodnie z załączonym wzorem zgłoszenia a zobaczysz że wszystko bedzie O.K
Na FGC takie błędne zgłoszenia nie są brane pod uwage tylko przenoszone do Kosza :p
Chcecie certyfikaty ? piszcie zgłoszenia zgodnie ze wzorem
patryk-88 wrote:..w dodatku bez jakichś tam pośredników czy coś.
Dziękuję za "jakichś tam"
Adres strony FGC z certyfikatami znasz więc nie widzę tutaj żadnego problemu
Dodam jeszcze cytat z FGC
Kolejny raz przypominam
Zgłoszenie piszemy tylko i wyłącznie według wzoru:
Imei: xxxxxx
Nick: xxxxxx
Telefon: xxxxxxx
Dlaczego niektórzy mają z tym problem
Jest to jedyny wymóg jaki powinniście spełnić , czy jest to aż tak trudne ?
Postarajcie sie , myślę że warto
Zgłoszenia muszą być pisane zwykłą czcionką , bez pogrubień i kolorów , bez dodatkowych tekstów
Numer imei musi byc na poczatku Waszego zgłoszenia
Sprawdzajcie Wasze numery imei ponieważ muszą zawierać 15 cyfr
Wszystkie zgłoszenia które są i będą napisane żłe przenoszone do:
Certyfikat FGC - Błędne usunięte zgłoszenia
Myślę że wszystko wyjaśniłem dokładnie
Dzisiaj wyrabiamy kolejny certyfikat i do godziny go Tutaj załączę
Edit:
Proszę oto certyfikat
Do pobrania :
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content