![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Gry komputerowe |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
GTA SA Multiplayer - czym to sie je? |
---|
![]() |
24 Jan 2010, o 18:58 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to konkretnie: chodzi mi o dodatek do San Andreas - Multiplayer MOD. I kilka pytań:
1. czy po zainstalowaniu dodatku można grać w standardowe san andreas bez żadnych modyfikacji? 2. czy zwiększają się wymagania gry? (nawet nieznacznie) 3. czy oprócz gry przez internet można grać z kumplami przez LAN? Z góry dzięki za odpowiedź. [ Dodano: 24 sty 2010, o 17:58 ] Aha, i jeszcze jedno: widziałem w necie filmiki z tego dodatku na dodatkowych mapach. A można grać na tej standardowej, wielkiej mapie? |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Jan 2010, o 19:04 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Polecam SA-MP 0.3a i normalnie można grać w MP i w single, zawsze tak było, że SA-MP miało swój launcher i SA przez single.
2. Nie. 3. Nie. 4. To zależy od serwera, jeżeli serwer dał sobie zmodyfikowaną mapke to grasz na zmodyfikowanej, jeżeli jest normalna to na normalnej |
![]() |
![]() |
24 Jan 2010, o 19:06 |
hoppek" wrote: 3. Nie. Kurcze... na pewno? Bo właśnie na tym by mi najbardziej zależało... |
![]() |
![]() |
24 Jan 2010, o 19:09 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grałem w to 2 lata, nie polecam.
Kiedyś było całkiem fajnie, normalni ludzie na serwerach a teraz... Wszystko lata na Voglezach (Hax do SAMP'a) a część społeczeństwa się podlizuję adminom, aby tylko dostać rcon'a... Jeżeli już chcesz grać, to omijaj oficjalne serwery oraz GTASite. hoppek, co Ty wygadujesz... Wymagania gry się zwiększają i to trochę. |
![]() |
![]() |
24 Jan 2010, o 19:32 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Jan 2010, o 20:00 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek rcon jest to panel administracyjny w grze m.in. do SAMP.
Quote: Dlaczego? Przecież jak zauważą jakiegoś czitera to zaraz leci ban. Niby tak, ale atmosfera na tym serwerze jest zerowa. Każdy sobie bluzga, admini chowają się po kątach, po prostu żenada ![]() Quote: Wymagania gry się zwiększają i to trochę. No nie wiem, u mnie na single gra ładnie śmiagała, a podczas gry multiplayer to tak różnie. Zależy jakie efekty graficzne się pojawiały i ilu graczy było w strefie widzenia. |
![]() |
![]() |
24 Jan 2010, o 20:04 |
Dobra, to co mnie interesowało to już wiem.
Temat można zamknąć. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Gry komputerowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)