Właśnie z serwisem Nokii tak jest. Poprzedni telefon jaki miałem to Nokia E75. Oddałem do serwisu Nokii w Olsztynie - punkt NOKIA, a oni wysyłają wszystkie Nokie do jednego serwisu, nie ma wyboru

-Regenersis Warszawa - ludzie strzeżcie się tego autoryzowanego serwisu jak ognia !!), ponieważ głośnik strasznie charczał. No to odesłali za pierwszym razem. Głośnik naprawili, spierniczyli kratkę ozdobną na głośniku i zapomnieli podłączyć - zamontować mikrofon

. Poleciał drugi raz, to wymienili cały panel przedni (bo samej kratki nie mieli

ale za to GPS spierniczyli. 3 raz naprawili wszystko co wymieniłem wcześniej ale zepsuli kamerę przednią

..... postanowiłem żądać wymiany na nowy w salonie Plusa w którym przedłużałem umowę i dostałem felerny telefon - telefon był wzięty na firmę, a więc skorzystałem z rękojmi. I tak po 4 miesiącach walki z serwisem otrzymałem nowy telefon...... odnośnie C3-01 wyrobiłem duplikat karty sim (poprzednie karty były mocno porysowane) i problem znikł

. Być może czytnik karty sim jest niezwykle delikatny ..odnośnie zawieszania się - to nie miałem tego problemu, tylko zasięg zanikał - pozostaje poczekać na nowy soft. Także nie radzę słuchać kolegów wyżej, dla których jedynym wyjściem jest oddanie telefonu do nic niewartego serwisu. Pozdro