![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 » Zmodyfikowane softy do złamania systemu |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[C5] [FW: 061.005] Hacked - zmodyfikowany Content do złamania systemu. |
---|
![]() |
24 Dec 2010, o 21:38 |
Jackson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 11:03 |
luksss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiedy można się spodziewać pliku dla 62.001 ?
|
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 11:39 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
luksss, skorystaj z mojego poradnika. Link do poradnika
|
Last edited by HitFan on 22 Feb 2011, o 11:41, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 11:49 |
yhherror ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan, a jak to jest z wersją X6-00 31.0.4, mogę użyć CNT z 21.0.4? Czy można użyć tylko poprzedniego?
Nie mogę znaleść ani wersji 30.0.3, ani 31.0.4 Pozdrawiam P.S: Nie mogę napisać w tym poradniku, bo mnie wylogowuje ![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 12:15 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yhherror, pewnie że możesz, ale nie wiadomo jak telefon będzie się zachowywał. Mogą być restarty, ale nie muszą. Ikonki w menu mogą się pomieszać. Zależy czy są bardzo duże zmiany w firmware między v31 a v21. Przykładowo wgrałem cnt v21 a miałem soft v52 i jakieś tam restarty były, no ale różnica w firmware v21 a v52 jest duża.
|
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 12:41 |
Wodnik Szuwarek, Powiem ci tak, że w x6 dużo zmian nie ma. Jedynie poprawa szybkości już w tych najnowszych wersjach i aktualizacja map itp.
Poczekam aż wyjdzie hack na najnowszą, nie mam boxa, a nie zamierzam sobie uwalić na razie jedynego telefonu sprawnego. Dzięki za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 12:43 |
luksss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli rozumiem, że nie muszę czekać na plik "rm645_062.001", tylko flashować tym, co jest. Tego nie byłem pewien.
PS. Ale czy pojawi się zmodyfikowany plik konkretnie dla 62.001 ? |
Last edited by luksss on 22 Feb 2011, o 15:50, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 12:55 |
luksss, Jeśli ktoś go przygotuje, to tak
![]() Musisz czekać. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 12:58 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yhherror wrote: Wodnik Szuwarek, Powiem ci tak, że w x6 dużo zmian nie ma. Jedynie poprawa szybkości już w tych najnowszych wersjach i aktualizacja map itp. Poczekam aż wyjdzie hack na najnowszą, nie mam boxa, a nie zamierzam sobie uwalić na razie jedynego telefonu sprawnego. Dzięki za odpowiedź. Przecież normalnie PSS postawisz. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 21:05 |
Wodnik Szuwarek, Już raz uwaliłem sobie na cacy telefon, box musiał wkraczać, dlatego nie chcę nie będąc w przynajmniej 70% pewnym, kombinować. Zwykła przezorność
![]() Ale jeszcze raz dzięki za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2011, o 21:09 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
luksss, a myślisz, że ja jak wgrałem hacka do swojego?
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 » Zmodyfikowane softy do złamania systemu |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)