Telefon odkupiłem od znajomego, który potrzebował kasy, więc dał mi go, żebym go sformatował i wgl. pomodował, żeby lepiej sprzedać, a następnie kupca znaleźć. W końcu powiedziałem ojcu, czy byłby w stanie skombinować hajs, bo jest okazja kupić fajny telefon.

- Pudło
- Słuchawki z pilotem
- Ładowarka
- Kabel MiniUSB
- Masa ulotek i instrukcji

Początki...
Jak go dostałem to buzzery strasznie charczały, na szczęście dzięki moim i nema dawcom (1x5300, 3x5200) udało się dopasować 2 działające buzzery. W późniejszym czasie okazało się, że były 2 różne i prawy grał "mocniej", więc samemu rozłożyłem tego cegloka i wymienił buzzer na ten z 5300, a do niej trafił ten mocniejszy niestety

Pierwsze co, to oczywiście hack metodą TrendMicro i skopiowanie installserver.exe na dysk Y. Dzięki czemu po pierwszym HRze hack został i mogłem od razu instalować RP+
Stan
W telefonie jest bardzo zajechana obudowa (włącznie z luźnym sliderem) ale obudowa to koszt 40-50zł więc źle nie jest. Jeśli ktoś chce to mogę jutro wrzucić zdjęcia tego telefonu jak będę w szkole

Teraz to o co chodzi w tym dziale, czyli mody

Jak już wspominałem w telefon shackowany. Mam standardowy font i theme bo są najbardziej dopracowane. Jeśli ktoś ma ciekawe, dopracowane themy to jestem otwarty na propozycje. Fajnie wyglądają themy od MMMOOO z ikonkami Anna, ale biała ramka pod pop-up'ami dyskwalifikuje je. Mam zainstalowane bardzo fajne efekty kastora, niestety pakiet ogranicza możliwość zaprezentowania ich. ;x Jest trochę aplikacji, menu zreorganizowane, dodany folder Modyfikacje ze zmienioną ikonką za pomocą MenuEditora. Usunąłem zbędne pluginy trybu gotowości. Klawiszem 0 uruchamiam Operę Mini. Mam parę appków ukrytych z menu, tematy pokazane, jeszcze parę innych modów CenRep takich jak zmiana kompresji aparatu, czy cache na E, albo przyśpieszenie galerii i odtwarzacza (zdjęcia E:Images, filmy E:\Videos, muzyka E:\Sounds\Digital, dźwięki dzwonka, budzika itp. E:\Sounds\Simple). Oczywiście N-Gage pierwsza klasa, gra się prawie jak na padzie

Skriny
Skrinów landscape nie chciało mi się robić, ale telefon w landscape działa bez zastrzeżeń

Z góry dzięki za opinie