![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 1 post ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
HTC Firestone z WM6.5 i aparatem 8MPix |
---|
![]() |
23 Jun 2009, o 21:13 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatni raz o HTC Firestone, wspomniałem w marcu, gdy pisałem o nowych smartfonach firmy, które jeszcze w tym roku mają trafić do sprzedaży. Od tamtego czasu, o telefonie, który na rynek ma trafić w sierpniu, nie słyszeliśmy żadnych nowych wieści. Dzisiaj na szczęście się to zmieniło.
![]() Według niepotwierdzonych (ale bardzo prawdopodobnych) informacji, przypominający wyglądem Touch Diamonda Firestone będzie działał pod kontrolą najnowszego Windowsa Mobile 6.5 i ma posiadać aparat o rozdzielczości 8MPix oraz długo oczekiwane wejście słuchawkowe jack. Pełna specyfikacja telefonu ma zawierać: - pasma: GSM850/900/1800/1900, UMTS 900/2100, HSDPA - Windows Mobile 6.5. - 3,6-calowy, dotykowy wyświetlacz o rozdzielczości WVGA - procesor Qualcomm 8250 taktowany zegarem 600MHz - 256MB pamięci RAM i 512 MB ROM. - slot kart microSD. - Bluetooth 2.0 + EDR. WiFi b/g - AGPS. - akcelerometr - wejście słuchawkowe jack 3.5mm. - aparat fotograficzny 8MPix Jak już wspomniałem premiera telefonu powinna odbyć się w okolicach sierpnia. Ź: komórkomania |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 1 post ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)