![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Bazar » Sprzedam |
Forum rules |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 1 post ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[SPRZEDAM/ZAMIENIĘ] HTC HD2 Tanio z małą wadą- 550zł Wybierz sobie system! |
---|
![]() |
22 Apr 2012, o 10:26 |
tomek_215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!
Mam do sprzedania swojego HD2. Wgrany jest Android z Miui, na życzenie wgram każdy dowolny rom/system . Stan wizualny db. Technicznie telefon jest sprawny poza małą wadą. W lewym górnym rogu ekranu jest martwy punkt ekranu dotykowego. Jest to obszar mniej więcej 0.5cm x 1cm. Jest to obszar mało używany. Czasem można po prostu obrócić telefon. Na szczęście w HD2 ekran jest tak duży,że to nie przeszkadza. Telefon teoretycznie ma posiadać gwarancje do końca roku. Sprawa wygląda tak. Zaraz po zakupie, na gwarancji w regenesis została wymieniona płyta główna. Dalej albo poprzedni właściciel coś grzebał albo w już w serwisie zerwali plombę gwarancyjna. Może się okazać, że telefon normalnie przyjmą do serwisu i naprawią na gwarancji wadę. Ja jednak nie chce tym się bawić a do odważnych świat należy Do telefonu posiadam: -pokrowiec kabura(trochę uszkodzony od wyjmowania telefonu) -oryginalne pudełko -wszystkie faktury, paragony oraz kartę gwarancyjną. Chętnie mogę się zamienić za coś z tej samej półki, bądź lepszego np SGS z moją dopłata . Nie interesuje mnie wymiana na telefon z wyświetlaczem poniżej 3.7'. Zdjęcia dla zainteresowanych. Cena około 550zł (do negocjacji) Kontakt GG:8479424 Tel: 794 134 898 (najlepiej po 16:00) e-mail: Tonn3k@gmail.com PW. Istnieje możliwość wystawienia na Allegro. [ Dodano: 22 kwi 2012, o 10:26 ] http://allegro.pl/show_item.php?item=2294962662 Link do aukcji. |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 1 post ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Bazar » Sprzedam |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)