no więc tak, sprawdziłem teraz pare rzeczy i pogadałem z mamą i jedyna data między 12-18 to 15 lipca chyba żebym się z tatą zabrał ale nie wiem czy on w tym terminie będzie jechał do wawy. 17 kompletnie odpada bo będę wtedy na rajdzie offroadowym w Wiśle (jakby co to tam możemy mały zlot zrobić ) No chyba że ktoś mnie zabierze ze śląska do Wawy bo sam pociągiem to ja nie pojadę taki kawał. Zwłaszcza że o 5 mam pociąg żeby tam przyjechać o sensownej porze (ok. 9 wtedy jestem w Wawie)
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 6 lipca 2010, o 01:23 ] Czerwca? A cóż to, dopiero planujecie na 2011?
pawelooss wrote:Czerwca? A cóż to, dopiero planujecie na 2011?
FAIL Ja żyje nadal w czerwcu
Last edited by nemo333 on 6 Jul 2010, o 01:27, edited 1 time in total.
Ja osobiście bym wolał się jeszcze w wakacje spotkać, potem zaczyna się szkoła, praca. Jednak już trzeba by było ustawiać datę ale może początek września? W jakiś pierwszy weekend zrobić spotkanie. By wy na to?
Myślę, że też się mogę pojawić. Każda lokalizacja mi pasuje, bo mieszkam 10 minut od centrum. Mi najbardziej pasuje weekend na spotkanie, bo jeśli w tygodniu, to może być cięzko
gry.lcs.pl Mój blog o projektowaniu i tworzeniu gier.
Mi też pasuje weekend lecz nie niedziela, czyli wypada sobota. Wybierać: 17 lub 24. Oczywiście to są moje propozycje, ale możemy się spotkać na dniu, ja do centrum mam dosłownie 20-30 minut. JimmyBlack, czyżby mieszkał bardziej na wschód od warszawy? . Pozdrawiam, adrian219.