Ja 1-2 razy ale oczywiście staram sie do niego nawiązywać i przestrzegać, aczkolwiek nie zawsze to robię ale staram się. chyba nie pójdę za to za kratki
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
Odpowiedź: 1-2 razy. Z różnych powodów. Po pierwsze, sam byłem moderatorem na sporym forum, co jednak zobowiązuje do znania go praktycznie na pamięć. A po drugie w życiu prywatnym też staram się czytać/sprawdzać co podpisuję itd. żeby nie wpaść w jakieś kłopoty. Co w dzisiejszych czasach jest bardzo ważne, nawet z głupimi promocjami, gratisami i bonusami z tak zwanymi haczykami.
Więc ogólnie polecam wszystkim czytanie regulaminów itp. gdzie się rejestrujecie... i co podpisujecie.
Zawsze zaczynam czytać regulamin na każdym forum i przeważnie jest tak, że po kilku zdaniach odpuszczam ze względu na to, że jest prymitywnie napisany. Tak było też w tym wypadku.
Pewnie dlatego że nie dostaliśmy bezzwrotnej dotacji z UE na redaktora.
Ja regulaminy przeglądam przeważnie dopiero po napisaniu kilku postów (czyli że jest szansa zostać na danym forum na dłużej), bo wcześniej się nie opyla.