Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
praktycznie kazda nokia zmiesci nieograniczona liczbe sms. w s40 problemy zaczynaja sie powyzej ok 2500 sms, w symbianie nie udalo mi sie miec tyle sms zeby cos nie tak bylo
To ja na 5800 miałem ok 6k wiadomości odebranych i prawie tyle samo wysłanych i jedynie lekko ścinało podczas wchodzenia w skrzynke a tak nic jej nie było. Na złamanym systemie i sofcie z C6.
Moja poprzednia 6303c zaczęła "mulić" dopiero przy 3k SMSów odebranych i 1,2k wysłanych Możliwości takowych u Ashy 302 jeszcze nie znam, ale jest to do sprawdzenia
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill