5300 - w pełni sprawna (używana), biało czerwona, cały zestaw (bateria, ładowarka, przejściówka, karta pamięci i nie pamiętam czy coś tam jeszcze było, ale na pewno wszystko mam). Wygląda prawie jak nówka, bo przesadnie dbam o telefony, ani jednej rysy na wyświetlaczu, no i obudowa też w bardzo dobrym stanie.
+
5310 - w pełni sprawna (używana niecały rok, jeszcze z gwarancją), wersja czerwona, jak wyżej pełny zestaw, no i też zadbana, tyle tylko że jak na każdej te kropeczki z tyłu na obudowie trochę się już wytarły.
Ile mógłbym dostać w sumie, mniej więcej za te dwa telefony i czy starczy mi potem na jakiś telefonik z symbianem, albo ewentualnie ile musiałbym dołożyć. Dodam, że byłby to mój pierwszy własny telefon z symbianem, więc nie musi być zaraz jakiś nie wiadomo jaki. Dzięki z góry za odpowiedzi. Od telefonu głównie oczekuje wygodnego pisania smsów, czasami posłucham trochę muzyki, jak muszę iść gdzieś pieszo a idę sam.. no i czasami jak mi się nudzi, a na coś czekam to odpalę jakąś gierkę i pogram te 10-15 minut