![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Życzenia |
Previous topic | Next topic Page 2 of 4 [ 50 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Impreza sylwestrowa - pochwalcie się co robiliście |
---|
![]() |
1 Jan 2011, o 21:21 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
1 Jan 2011, o 22:43 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy zamoczyl wacpan kija swego w zacnej i jakze fajnej dziurce panny tudziez kolezanki swojej.
Bardzij po polskó ni ómim |
![]() |
1 Jan 2011, o 22:46 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lol.
|
![]() |
1 Jan 2011, o 23:05 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja od 20 pilem
![]() i przed 12 pojechalem w\yciagac kumpla i tak znalazlem sie o 1 u kumpla ![]() na chate wrocilem po 6 ![]() |
![]() |
1 Jan 2011, o 23:14 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Więc ja
![]() Rok temu sylwestra rozpocząłem w barze o godz 20 i skończyłem o 21 ponieważ nastąpił zgon ![]() ale to było rok temu W tym roku postanowiłem z moimi ziomalami z Krzywosądzy jechać na impreze do VENUS PLANET ![]() Nie ukrywam było wyśmienicie ![]() Ta muzyka, ten bas, te dziewczynki, ahh ![]() ![]() ![]() Niestety jak co roku bywa ktoś z mojej ekipy w sylwestra musi odpaść ![]() W tym roku wypadło na urbana ![]() Ja cudem wytrzymałem chociaż miałem chwile krytyczne ![]() Dużo %%% się polało dużo się cybuchało ziele anielskie ![]() Jeżeli ktoś ma okazje niech jedzie do tego klubu ![]() ![]() mmmm te panienki ![]() aha i nie chwaląc się już w nowym roku zapoznałem pięknego aniołka ![]() Myślę że to jakiś znak od Zeusa ![]() 3majcie kciuki żeby z tym aniołkiem mi wypaliło ![]() Naprawdę bardzo sympatyczna kobieta ![]() ![]() Myślę że jeszcze nie jedna taka noc sylwestrowa przede mną ![]() |
![]() |
1 Jan 2011, o 23:20 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj sylwester zaczal sie przy komputerze, potem przy stole gdzie sie bardzo najadlem, a potem nieoczekiwanie dostalem zaproszenie na "mete" - chlopaki urzadzili sobie pomieszczenie gospodarcze. Pelen wypas, picie, tance i wrocilem do domu o 1.30 Spac poszedlem o 3.30
|
![]() |
1 Jan 2011, o 23:25 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wasze sylwestry to nic w porównaniu z moim....
Ja expiłem swojego knajta na demonach w tibii. Ale levela nie zdobyłem. Mama mi potem przyniosła szampana i się nim na***ałem. Wpadłem na pomysł rozkodowania MCU, ale nic pamiętam z wczorajszej imprezy! Próbowałem potem zabić swoją babcie, czerpiąc inspiracje z Na Dobre i Na Złe, które jest dla mnie wzorem. |
![]() |
1 Jan 2011, o 23:25 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Czy zamoczyl wacpan kija swego w zacnej i jakze fajnej dziurce panny tudziez kolezanki swojej. Nie. ![]() ![]() |
![]() |
2 Jan 2011, o 00:06 |
ja wróciłem do domu o 6rano
![]() |
![]() |
2 Jan 2011, o 01:21 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja jeździłem dosłownie jak PKS.
![]() |
![]() |
2 Jan 2011, o 01:27 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja zawadziłem o 2 imprezy, dziwie sie ze zyje i nie przelizalem sie z plcia ta sama jak kilka osob z party..
|
![]() |
2 Jan 2011, o 01:44 |
maciek, to grubo było
![]() ZiomalMarcin, szukałem kierowcy na impreze ![]() ![]() ![]() |
![]() |
2 Jan 2011, o 02:06 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurupt, Ja tak samo
![]() |
![]() |
2 Jan 2011, o 07:52 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to ja spędziłem sylwka dosyć ciekawie
![]() Najpierw był plan że bd siedział z babcią i mamą u babci, potem się okazało że mama idzie na sylwka do koleżanki a ja mam zaproszenie do Katowic do koleżanki hoppka. Matka jak się dowiedziała to powiedziała że mnie nie puści i jak pojadę to zadzwoni do ojca mu poskarżyć. To powiedziałem żeby dzwoniła bo on się zgodzi bo sam mówił żebym na jakąś imprezę poszedł a nie siedział kolejny raz z babcią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć imprezy po dotarciu opisał hoppek w 1 poście więc nie bd męczył klawiatury ![]() Jak wyszedłem od hoppka to najpierw czekałem na tramwaj, potem jak przyjechał okazał się tramwajem WRC-warcał rycał cescał ![]() Dojechałem do domu, musiałem jeszcze troche dojść bo nie jechał pod sam dom, poszedłem drogą krajoznawczą i zajęło mi to godzinę ![]() Po czym dotarłem do domu, odpaliłem kompa bo spać mi się nie chciało i siedzę, przeczytałem juz wszystkie nowe posty, miałem iść zrobić sobie coś jeść i spać i w tym momencie kolega piszę: Wpadnij mam coś do obalenia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
2 Jan 2011, o 12:16 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przyszedł kumpel wódeczki się wypiło on polewał a ja zapuszczałem muzę i grałem w COD4(20min przed północą przeszedłem)^^i tyle trochę wypiłem ale następnego dnia jak świeży:D
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 2 of 4 [ 50 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Życzenia |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)