Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Chodzi mi o program taki jak OxyCube. Dlaczego szukam innego? - Bo jak podłanczam telefon do OxyCube to mam błąd naprawiałem program nic, reinstalowałem nic, a więc potrzebuje innego programu Fajne forum
Przeinstaluj go, sterowniki USB itp. po kilka razy. Pokombinuj samodzielnie. Mi też za 1. razem nie chciało w ogóle telefonu wykryć (ważne, żeby to był MobiMB stąd).
Nie ma, i oba działają na takiej samej zasadzie. Musisz pokombinować - powyłączaj wszystkie Nokia PC Suite'y, cuda, albo je wyrzuć i zainstaluj tylko same sterowniki kabla. Zadziała, gdyż innym działa.
a jak naprawić błąd w oxycube? Oczywiście Reinstalowałem ;/ Gdy podłączam wyskakuje to klikam don't send i potem sie pokazuje Karta Pamięci i Galeria i zamyka się
[ Dodano: 17 kwi 2010, o 11:40 ] Pomoże mi ktoś!? Bo Użytkownicy tylko na pierwsze dwa posty patrzą.