arnie123 wrote:Witam
""nie mozna zainstalowac aplikacji ponieważ nie można potwierdzić podpisu""
co należny zrobić??
pozdrawiam
zhackować telefon:
rozpiska-metod-lamania-systemu-czyli-ktora-dla-ktorego-softu-i-modelu-vt9012.htm

arnie123 wrote:Witam
""nie mozna zainstalowac aplikacji ponieważ nie można potwierdzić podpisu""
co należny zrobić??
pozdrawiam
Please Login or Register, to see this Content
wasky04 wrote: instalacja na telefonie rozpoczyna się od pytania czy zainstalować "Viber Installer" oraz "Nokia Installer" po czym po zainstalowaniu ich następuje przygotowanie do instalacji, i w pewnym momencie wyskakuje komunikat "błąd pobierania".
wasky04 wrote:przy instalacji pojawia się komunikat:
"brak składnika "Ovi Notifications API", kontynuować mimo to?"
po instalacji Viber: przy rejestracji numeru telefonu w Viberze wyskakuje komunikat:
"Please make sure that your internet connection is enabled and connected, and try again"
pomimo iż posiadam dostęp do 3G i Wifi to nie mogę wysłać zgłoszenia w celu otrzymania sms z hasłem.
Please Login or Register, to see this Content
Działa . Przed chwilą instalowałem i zrobiłem trochę zrzutów z instalacji.wasky04 wrote:czy komukolwiek działa w ogóle Viber na E52 ?
nemo333 wrote:Pozostaje mi jedynie polecić to:
puszekkk wrote:A może... poszukaj tego ovi notification api
Navia wrote:Przy komunikacie o braku składnika kontynuuję instalację.
A jak się łączysz z netem? Ja mam tylko po WIFI. Punkty dostępowe via GSM mam usunięte.wasky04 wrote:Docieram do 18 zrzutu, który podał Navia i wtedy właśnie po podaniu kraju i wpisaniu numeru telefonu, Viber nie łączy się z Internetem i nie wysyła zgłoszenia, aby otrzymać SMS z kodem.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests