Witam, powracam po dłuższej przerwie,
tak jak pisałem wcześniej aktualizacja softu nie była możliwa, ponieważ Nokia Suite, której integralną częścią jest NSU, nie działała jak trzeba, o czym można poczytać tutaj:
Nokia Suite problem z logowaniemdzięki tym instrukcjom udało mi się zaktualizować soft do wersji: 091.003
Instalowałem Vibera na karcie pamięci, na karcie telefonu i nadal nie otrzymałem kodu sms. Nadal nie mogę uruchomić Viber.
Kontaktowałem się w tej sprawie z Nokia Support, ale oni nie mają pojęcia co może być powodem, że program nadal nie działa. Podobnie Viber Support - też nie zna powodu.
ten program chciałem żeby był alternatywą dla Skype, który już nie działa na tym telefonie, o czym można poczytać tutaj:
Skype wycofanyHard Reset to chyba tylko powrót do ustawień fabrycznych całego telefonu, prawda?
Refurbish to format telefonu ? jeżeli tak to trochę się obawiam, że coś pójdzie nie tak i telefon kompletnie przestanie działać. czy to jest możliwe?
w razie co będę wdzięczny za podesłanie dalszych instrukcji, chciałbym w końcu uruchomić ten program na telefonie.
Pozdrawiam